Lindeboom Wonen & Lifestyle
Angélique van Ham
De levering van mijn bestelling kwam al heel snel. Een dag later al! Mijn bestelde lamp was keurig verpakt. Toch bleek er een klein onderdeeltje kapot te zijn. Na hierover een mailtje te hebben gestuurd werd na wederom een hele snelle reactie mij meteen een nieuw onderdeeltje toegestuurd. Helaas kwam dit waarschijnlijk door toedoen van de post niet aan. Hierover weer gemaild en meteen werd het weer opnieuw naar me opgestuurd. Inmiddels alles keurig ontvangen.
Dat noem ik nog eens service! Chapeau! -
Pascalle Van den Oever-Bosman
Snelle service, stevig ingepakt, mooie spullen en leuke website!
Hoe beoordeel je Lindeboom Wonen & Lifestyle?
Tonnie Nagtzaam
snel geleverd en leuke webshop
Jenny Grift
Fijne service en snelle levering. Nadat ik een verkeerde bestelling had gedaan hebben zij het snel voor mij opgelost. Top
Annie de Jong
Top netjes verpakt! Blij mee
Miriam Bos
Prima service en de produkten prima ingepakt voor te verzenden
Tsjebbo Durk De Jong
Prima service, bestelling werd vlot thuis afgeleverd.
H. Teunissen
Zeer klantvriendelijk, supersnelle service, en vriendelijk mailcontact.
mooie kwaliteit producten. ben heel erg tevreden -
Willemien Jansen
Super goede en snelle service! Nogmaals bedankt
Baukje Bakker
Snel geleverd en vlotte reactie op voorraad!
LLBtje
Prima orderverwerking, bezorging en vooral prachtig product
Marian Horst
Geweldige service, vriendelijke mensen kom zeker terug
J Groenendijk
Service was af.
Lgh Joosten
Susanne Vervoort
Goede service, snel verstuurd en goed verpakt. Erg mooie lampen, ben er heel blij mee! Leuk dat er ook een persoonlijk geschreven boodschap in de doos zat.
Carolien Kock
Ben zeer tevreden, redelijke prijzen, wordt goed meegedacht en zeer snelle verzending. Ga er zeker nog eens bestellen!
Diana
Ondanks dat mijn betaling niet lukte, nam Lindeboom persoonlijk kontakt met mij op en zorgde ervoor dat mijn bestelling toch bij mij kwam. Zeer keurig.