Lindt & Sprüngli Benelux
Rd
Een heleboel smaken die ik had besteld, zaten niet bij mij bestelling. Zeker als je een nieuwe smaak wil proberen en die er niet bij zit, is dat een teleurstelling. Ook veel dubbelen smaken dan besteld, dat zal waarschijnlijk mee te maken hebben dat bij het pakken de smaken veel op elkaar lijken en nu dus veel dezelfde smaken bij elkaar. Liever wat meer tijd besteden bij het pakken van de orders, dan minder tevreden klanten.
J G M
Ruim assortiment en leuke aanbiedingen.
Hoe beoordeel je Lindt & Sprüngli Benelux?
Janine Van Gent
Prima
Antonia
I love Lindt. I order business and personal gifts every month from them
Antwoord van Lindt & Sprüngli BeneluxThank you for the compliment! We hope to see you back in our webshop soon. 🍫
Albert
Zeer snelle en perfecte levering
Eric
Duidelijke website en snelle levering
Marion
Lekkere producten tegen schappelijke prijs
Wilma
Het was netjes en snel geleverd en de chocolade zien er goed uit heeft al van een van de doosje uitprobeert en die zijn heel lekker dat was zeker voor mij om in de toekomst zeker nog een keer bij lindt te bestellen er zat zelfs een kortings bon van 15% bij gaat het zeker voor de tijd dat hij geldig nog een keer een bestelling doen ik hou van lindor chocolade maar hier in de supermarkt hebben zij maar drie verschillende doosjes melk, puur en gemengd wat ik heel jammer vindt gaat zeker als deze bestelling lindor op zijn of bijna op nog een keer bij u bestellen
Willy
Snelle levering en de overheerlijke artikelen waren zeer goed verpakt!.
Liliane
Najat
Heerlijke
Ria
He
El goed, snelle serviceAntwoord van Lindt & Sprüngli BeneluxWat fijn om te horen dat u tevreden bent! We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. 🍫
Fadime
Top,snel service.
A
Makkelijk om te kiezen en snel in orde gemaakt voor verzending
andre
ja , inderdaad de levering sneller thuis
Antwoord van Lindt & Sprüngli BeneluxBeste Andre,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. 🍫 -
Henk
Erg snel geleverd
Antwoord van Lindt & Sprüngli BeneluxBeste Henk,
Annette
Antwoord van Lindt & Sprüngli BeneluxBeste Annette,
Bartosz
duidelijke website, snelle levering, hoge kwaliteit.
Antwoord van Lindt & Sprüngli BeneluxBeste Bartosz,