Little Riots
Marleen Engelen
Ben er blij mee, ze is er pas 2x eentje verloren v haar voetje haha
De koning
Ik heb twee jongens en bij beide jongens waren dit de enige slofjes die goed bleven zitten, en dan heb ik veel sloffen geprobeerd haha. Goede en snelle levering. Elke keer weer heel blij mee.
Hoe beoordeel je Little Riots?
Meike Hermens
Prijs kwaliteit is perfect
Angelo
Super snel geleverd , leuke slofjes !
Marjan
Kwaliteit zag er goed uit. Was leuk om weg te geven. Moeder van ontvanger waa er blij mee.
Y.B
Fijne slofjes blijven ook na vaak wassen mooi.
De sluiting werkt goed.
Nadeel is toch wel de hoge prijs als je meerdere paren nodig hebt. -
Dorothée de Jong
Mn 3e setje slofjes besteld. Blijft goed zitten. Zakt niet af. Heel blij mee!
Mariana Buruiani
Super
Iris Beckers
Snelle verzending en fijne slofjes
leon
Goede kwaliteit tegen goed prijs
Bianca Behrmann
Fijne soepele schoentjes!
Angelina Van den hazel
Snelle levering en fijne slofjes
Els
Snelle levering, passen goed en vallen niet af!
Tina van den Berg
Zoals gewoonlijk: de allerfijnste slofjes, snel geleverd.
S Scholtes
Snelle levering en leuk verpakt, ons zoontje draagt ze vanaf z’n geboorte en wij blijven fan!
Anita Van Remoortere
Mooi ingepakt, snelle levering, je wordt stap voor stap op de hoogte gehouden over de verzending en status van je pakje
Ikke
Goede service en reageerd snel
Had een maatje te klein besteld en kon deze gewoon omruilen voor een maatje groter zonder extra kosten , erg fijn
Remie Fiege
Goed zaken doen, snel ontvangen
Miriam
Super mooie slofjes die goed blijven zitten aan babyvoetjes. Reeds enkele malen gekocht voor mijn kleinkinderen. Wordt steeds snel en mooi verpakt geleverd!
Chapeau! -
Gabrielle Jongeneel
Ontzettend goede service. Ik had slofjes besteld en kreeg in eerste instantie een levering binnen waar maar 1 slofje in zat. Meteen een mailtje gestuurd en de volgende dag werden er meteen nieuwe slofjes bezorgd, dit keer wel een complete set, heel blij mee!