Little Suzies
Carine
De levering is een beetje stroef verlopen maar toen ik de oorbellen zag was dit vlug vergeten. Supermooie oorhangers
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor je lieve review Carine! Ik ben even naar de track and trace gaan kijken en ik zie inderdaad dat het pakketje een hele reis af heeft gelegd, mijn excuses hiervoor! Gelukkig komt dit niet vaak voor, meestal ligt het binnen 1-2 werkdagen in de bus!
Heel veel plezier met de oorbellen!💕 -
Suz Koopman
Mooie artikelen!
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor je liever review en heel veel plezier met de oorbellen!💕
Hoe beoordeel je Little Suzies?
Janneke
Mooie oorbellen en super snel ontvangen
Antwoord van Little SuziesDankjewel Janneke voor deze lieve review! Fijn om te horen dat je ze mooi vindt en ze er snel waren!! Veel plezier met de oorbellen!💕
Steffietje
Super mooie & unieke oorbellen!
Leuke & handige hebbedingetjes!
Little Suzie denkt mee! 🩷
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor deze superlieve review Steffie ❤️ Heel veel plezier weer met de oorbellen en de hartjespins!!💕
Tineke
Super leuke oorbellen, snelle levering en erg leuk verpakt
Antwoord van Little SuziesDank voor je lieve review Tineke! Heel veel plezier met de oorbellen!💕
Tineke Pultrum
Hele goede service!!
Antwoord van Little SuziesDank voor je lieve review Tineke!💕
José
Prachtige oorbellen, snelle levering en super leuk ingepakt. Echt een cadeautje voor mijzelf.
Antwoord van Little SuziesDank voor jelieve review José!
Heel veel plezier met de oorbellen!💕 -
Klant
Oorbellen zien er erg goedkoop uit en zijn slap. Een was al verbogen toen hij aankwam. Wel heel leuk ingepakt.
Antwoord van Little SuziesDank voor je review Jantine! 💕 Ik doe altijd mijn best om alles in goede conditie bij jullie te krijgen, als er dan iets mis gaat (want dat kan altijd gebeuren) los ik dat graag op, helaas krijg ik daar nu niet de kans voor. Het is uiteraard niet de bedoeling dat er iets niet in topconditie aankomt dus mijn excuses daarvoor! Ik weet nu ook niet of er iets verbogen is tijdens het inpakken of tijdens transport naar jou toe.
Dat de oorbellen er goedkoop uitzien is uiteraard jouw mening en dat mag, ik krijg normaal gesproken altijd heel goede reviews over prijs/kwaliteit en als ik zelf iets kwalitatief niet goed vind, komt het ook niet in de shop, maar nogmaals daar verschillen onze meningen dan over. Ik sta zelf 100% achter de kwaliteit van mijn oorbellen.
Aangezien ik verder geen mailtje over de bestelling heb ontvangen wens ik je toch veel plezier met de oorbellen. -
Anita van Dijk
Snel verzonden en een hartelijk kaartje, leuk
Antwoord van Little SuziesDank voor je lieve review Anita! Heel veel plezier met de oorbellen!💕
Wendy Haar
Snelle levering. Super leuke manier van verpakken heel verrassend
Antwoord van Little SuziesDank voor je lieve review Wendy! Veel plezier met de oorbellen!💕
Astrid Sikken
Keurige afhandeling
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor je review Astrid! Veel plezier met de oorbellen!💕
Heidi Jager
Prijs kwaliteit verhouding is goed
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor de review Heidi! Veel plezier met de oorbellen!😃
Rosa Punter Tato
Ik vind ze tegenvallen qua grote; op de foto's lijken de oorbellen groter; ik heb me 2 keer vergist er in.
Antwoord van Little SuziesJammer dat de oorbellen tegenvielen. Ik maak alle product foto's zelf en probeer hier de oorbellen altijd zo goed mogelijk weer te geven.
De teleurstelling had echter makkelijk voorkomen kunnen worden want in de product omschrijving vermeld ik altijd de maten van de oorbellen, ik ben bang dat daar in dit geval dan niet naar gekeken is.
Veel meer dan dat kan ik helaas niet doen om het zo duidelijk mogelijk te maken. -
ML Jansen Gransier
Altijd leuke oorbellen tegen een zeer redelijke prijs. Altijd perfect verpakt en snel bezorgd.Antwoord van Little SuziesDankjewel voor de review en weer heel veel plezier met de oorbellen💕
Joyce
Het zijn echt leuke oorbellen die heel feestelijk worden verpakt, zodat het een kadootje is om ze uit te pakken 😁 En ze worden nog super snel geleverd ook. Ook op vragen wordt heel snel gereageerd. Top service!
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor deze superlieve review Joyce!! Heel veel plezier weer met de oorbellen!❤️
Jasmine
Leuke sieraden, snelle levering en heel vriendelijke & behulpzame eigenaar…!
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor de lieve review!!💕 Heel veel plezier met de oorbellen (en dopjes😊)
Nathalie Degenaars
Alles was heel leuk verpakt en er zat een leuk kaartje bij.
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor de lieve review Nathalie! Veel plezier met de oorbellen!💕
Diet
Mooie oorbellen ontvangen. Heel snel en ook nog eens mooi en met zorg verpakt. Erg tevreden.
Antwoord van Little SuziesWat fijn om te lezen! Dankjewel voor de lieve review en veel plezier met de oorbellen!💕
Ingrid Van Zuijlen
Snelle levering en met zo veel liefde ingepakt en verstuurd
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor de lieve review Ingrid! Heel veel plezier met de oorbellen!💕
Paulien In 't Velt-Wilde
Ik had per ongeluk eerst de verkeerde oorbellen besteld. Kon meteen de goede bestellen die ook even apart werden gehouden omdat ze bijna uitverkocht waren en j kreeg die opgestuurd met retourenveloppe voor de andere. Dat noem ik nou echt service op maat, heel klantvriendelijk! Echt top!
Antwoord van Little SuziesDankjewel voor de lieve review Paulien! Fijn dat ik kon helpen! Heel veel plezier met de oorbellen!💕