Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Little Wonderland - Korean Cosmetics heeft 1620 4 ster reviews 1620
Little Wonderland - Korean Cosmetics heeft 145 3 ster reviews 145
Little Wonderland - Korean Cosmetics heeft 77 2 ster reviews 77
Little Wonderland - Korean Cosmetics heeft 303 1 ster reviews 303

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Molly Witlox

Top producten en heel mooi verpakt

2. Veerle Chavatte

Ik ben heel tevreden van de producten!

3. Hoe zou je Little Wonderland - Korean Cosmetics beoordelen?

4. Silvia Cancedda

Ik heb twee producten gekocht, maar na meer dan een week heb ik geen informatie over mijn pakket en lijkt het nog steeds vast te zitten in Italië, volgens de trackinglink. Ik heb om informatie gevraagd en ze hebben me verteld dat het van de lokale koerier afhangt, maar ze kunnen me niet met hen in contact brengen. Ik heb de koerier geschreven en ze zeggen dat de code die ik heb gegeven niet van hen is en ze weten niet waar mijn pakket is.

5. Liesbeth

Ik bestel hier al jaren en doe meestal twee keer per jaar een grotere bestelling, omdat ik met de producten lang doe. Wat ik vooral fijn vind, is het grote assortiment en dat je makkelijk kunt selecteren op wat je huid nodig heeft. Er is eigenlijk altijd wel iets in de aanbieding. Mijn bestellingen worden steeds supersnel bezorgd en alles is mooi en zorgvuldig verpakt. Voor Koreaanse skincare is dit echt mijn vaste webshop.

6. Elena Amerio

Ik wacht nog steeds op de producten en niemand geeft me updates.

7. Carmen Nel

Hou van de producten, hou van de verpakking en de kleine cadeautjes. Het is mijn favoriete winkel om Koreaanse huidverzorging te kopen.