Livinggold

Livinggold

Livinggold is een Uniek Exclusief luxe merk waar we hoofdzakelijk home en living producten aanbieden. Met de visie die we hebben willen wij een doelgroep bereiken die op zoek is naar unieke stukken in de woningmarkt met zeer hoge kwaliteit en een luxe uitstraling. Doordat we ook alleen topstukken zullen aanbieden zal de waarde van onze producten goed tot zijn recht komen in uw woning. Living Gold producten zullen u een totale huistransformatie geven in een andere dementie. Wij zijn als bedrijf elke dag weer strevend naar vernieuwing, dit wil zeggen dat er wekelijks al dan niet maandelijks nieuwe topstukken zullen worden toegevoegd aan ons assortiment. Wij werken met designers en merken samen die alleen de beste kwaliteit leveren en een unieke en luxe uitstraling hebben. Daarnaast zijn we ook druk met eigen ontwerpen en kunstwerken wat absoluut een nieuwe frisse blik op de woningmarkt zal brengen. Livinggold is een nieuw fris bedrijf wat aan de wensen van de consument zal voldoen. Persoonlijke aandacht aan de eisen van de klant en het leveren van kwaliteitsproducten zijn de hoekstenen van ons bedrijf.
De zekerheden van https://livinggold.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.