LoLa Sieraden & Accessoires

LoLa Sieraden & Accessoires

LoLa Sieraden & Accessoires is een Nederlands sieraden merk opgericht in 2019! Alle sieraden worden met liefde en aandacht gemaakt. We vinden duurzaamheid en ambacht belangrijk! Daarom maken we onze items van hoogwaardige en anti-allergene materialen. Met de hand! Elk seizoen komen we met een nieuwe collectie. We volgen de modetrends op de voet! Daarnaast gooien we ons ontwerptalent in de strijd voor net dat beetje extra. We hebben een uitgebreid assortiment. Denk aan kettingen armbandjes oorbellen enkelbandjes kindersieraden en nog veel meer! Indien gewenst maken we onze items op maat, vaak zonder extra kosten! We geloven in unieke items en laten je graag stralen! Daarom bieden we naast onze collectie ook maatwerk aan. Denk aan het laten aanpassen van een familie juweel, een cadeau voor een jubileum of een bijzonder sieraad voor jezelf. Aarzel niet en mail ons via info@lolasieraden.nl je wensen! We denken graag met je mee. Bezoek aan huis is mogelijk.
De zekerheden van https://www.lolasieraden.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.