Local Taste
Verruil je Taste-Coins die je bij de Local Taste beleving ontvangt voor heerlijke proeverijen uit de keukens van ruim 100 horecazaken in Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven.
Sophie De Jong
Enorm leuk om op deze manier nieuwe en (voor mij) onbekende foodspots in Den Bosch te ontdekken. Het gebruik van de munten is makkelijk & het bijgeleverde boekje maakt het leuk om van te voren een route uit te stippelen.
Marsha Braun
Een leuk concept, over het algemeen goed geregeld. Bij de ene krijg je echt waar voor je geld bij de ander valt het dan toch wel wat tegen. Maar overall leuk op ontdekkingstocht..
Hoe beoordeel je Local Taste?
Lilian Renne
Leuk concept. De deelnemende bedrijven zijn erg wisselend qua aanbod en kwaliteit.
Nicole Brekelmans
Goede service, leuk concept
Sanne
De winter editie in Breda gedaan. We hebben echt hele leuke horecagelegenheden ontdekt waar we anders niet snel heen waren gegaan. Ik vind het een heel leuk concept. Een gezellige middag en heerlijke proeverijen erbij wat wil je nog meer.
Hans Chambone
Keurig en snel afgeleverd
Hans & Nicole
Wat een leuk concept! Zo kom je ook eens bij restaurants waar je zelf misschien niet zo snel voor zou kiezen. Wij combineerden het met een flinke wandeling. Na een laat ontbijt en stukje wandelen, zijn we op 4 plekken geweest. Bij de laatste stop (Ketelhuis) bestelden we nog een kaasplankje. We hoefden thuis niet meer te eten. We hebben ondertussen een extra zakje met muntjes besteld, zodat we de andere restaurants ook een keer kunnen proberen.
Inge V Zoggel
Was echt heel leuk! Vooral Choco Loca was echt een aanrader.
Angelika Cijsouw
heerlijk eten en mooie keuze
Marjo De Windt
Ik heb het vorig jaar aan mijn schoonzoon en aan mijn schoondochter cadeau gegeven. Het is een prachtige en gezellige formule. ik heb de muntjes die over waren op mogen maken, zó leuk. Dus ik zou ze wel zelf ook wel willen krijgen:) Ik heb ze dit jaar nog een keertje gegeven aan hun zodat ze het nu kunnen gaan beleven zoals het moet en ik het heb gedaan haha
Mamama
Dit blijft een mooi concept, goede keuze wb deelnemende restaurants
Hugo van Loon
Perfect!
Angeline Daems
We hebben 2 plekken bezocht tot nu toe, dat was naar tevredenheid
Jorien van Es
Komt afspraken na.
Eduardo H.
Je krijgt voor een mooi bedrag de mogelijkheid om diverse restaurants uit te proberen. Ik heb op deze manier al vele leuke tentjes gevonden. Gezellige en mooie eet gelegenheden maar ook leuke tenten om ff te relaxen op een terrasje of binnen met een mooi en gezellig drankje. Het is echt een aanrader.
Linda
Gewoon super!
astrid van Diesen
Gewoon top !
ineke
heb het cadeau gedaan aan vriendin en die heeft er al gebruik van gemaakt en vond het erg leuk.
Vera
Leuk concept, je komt op plekken waar je normaal gesproken niet zo snel naar binnenloopt, waardoor je je eigen stad beter leert kennen. De hapjes die je krijgt zijn verschillend kwa grootte en dat vind ik wel jammer. Bij de ene krijg je een heerlijke wrap en bij de andere krijg je een plankje met een mini brioche en een plakje ham. Dat vond ik het enige mindere eraan. Echt een aanrader als je het leuk vind om nieuwe dingen te proberen, maar kijk goed wat je overal krijgt.
Vicky
Super leuke manier om verschillende restaurants en cafés te proberen in de stad! Leuk om als cadeau te geven voor de echte bourgondiër.