Logomatz
Geweldige logomatten, professionele schoonloopmatten, ergonomische matten, signage matten, werkmatten en matten met design. Op maat gemaakt!
Steven Romijn
Makkelijk besteld en snel geleverd. Product is zoals beschreven. Niks aan de hand. Nou die laadpaal nog.
Marjon
Snelle services en fijne mat om over straat uit te rollen.
Hoe beoordeel je Logomatz?
Fred Coster
Bestelling goed en snel geregeld
Bert
Zie mijn mail van 16 -3 18.00 uur
Antwoord van LogomatzBeste Bert, dank je wel voor het delen van je ervaring. We begrijpen dat het vervelend is dat de afmeting niet exact overeenkomt. Zeker als je daar een specifieke toepassen voor had. De tolerantie is maximaal + of - 5% en heeft te maken met het productieprocess van rubber producten. Het staat weliswaar genoemd op de productpagina op de website maar niet prominent genoeg. We gaan dit aanpassen. Vanzelfsprekend mag de bestelling zonder kosten worden geretourneerd. Nogmaals dank voor het melden.
Sien Willemans
Heel goede service en zeer klantvriendelijk.
Antwoord van LogomatzDank je wel Sien! Fijn om te horen dat je de service en het contact als prettig hebt ervaren. Veel plezier met de LogoMat met het Sien Pralien logo!
Pim K
Een kabelmat is niet per sé een product waar je dolenthousiast van wordt. Het is gewoon iets dat je 'moet' hebben (van de gemeente waar ik woon). Dat in ogenschouw nemend is dit een goed product met degelijke kwaliteit. Ik had de 2e keus en heb niet kunnen vinden wat er mis mee zou zijn. Dat is wellicht een gelukje, maar wel prettig. Goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer snel verzonden, goed verpakt.
Antwoord van LogomatzDank je wel Pim voor je uitgebreide review! Je hebt gelijk: een kabelmat koop je meestal omdat het moet. Dan is het wel zo prettig als hij gewoon degelijk is, netjes geprijsd en snel geleverd. Mooi dat de 2e keus ook prima uitpakt — soms heb je gewoon een beetje geluk. Veel gemak ervan!
Anja Rehorst
Kwalitatief heel goed. Snelle levering. Gewoon hier bestellen!!
Leonie
Top! Echt prachtige matten voor op de boot. Goed zwaar met antislip. Ook de print is zeer verzorgd met mooie heldere kleuren. Ze zijn iets duurder, maar dat is het alles waard. Erg tevreden. Volgende keer weer.
Ad
Snelle levering, mooie stevige robuuste kabelmat, die voldoet aan al mijn verwachtingen. Beschermt mijn laadkabel perfect en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften van de gemeente.
Antwoord van LogomatzDank je wel Ad! Goed om te horen dat de Kabelmat Rubber precies doet waar hij voor bedoeld is. Stevig, veilig en netjes volgens de voorschriften — zo hoort het. Veel gemak ervan!
Marc Worrell
Snelle en goede afhandeling. Product precies zoals beschreven en verwacht. Uitstekend!
Antwoord van LogomatzDank je wel Marc! Fijn om te horen dat alles snel en correct is afgehandeld en dat de Kabelmat Rubber precies is zoals je verwachtte. Dat is hoe het hoort. Veel gemak ervan!
Anton Wijfje
Goede kwaliteit mat gekocht en zeer tevreden over de levering
Antwoord van LogomatzDank je wel Anton! Fijn dat de Kabelmat Rubber goed bevalt en dat de levering naar wens is verlopen. Daar staan we voor: degelijk product, netjes geleverd.
Elly de Graaf
Eindelijk een mat die goed blijft liggen en mijn PVC-vloer niet beschadigd.
Mooi plat achter de voordeur en bij de tuindeur. Veegt en droogt goed.
Antwoord van LogomatzDank je wel Elly! Wat goed om te horen dat de Schoonloopmat EcoAbsorb netjes blijft liggen en je PVC-vloer mooi beschermt. (Wel altijd eerst navraag doen bij de PVC vloer leverancier) Precies zoals het hoort: strak plat, goed drogend en elke dag weer schoon binnenkomen. Veel plezier ermee!
Max Stabij
Helemaal top!
Antwoord van LogomatzDank je wel Max! 🙌 Geweldig om te horen dat de LogoMat Pro met jullie bedrijfslogo helemaal top is. Daar doen we het voor — strak bij binnenkomst en een sterke eerste indruk!
Daniël Nijenhuis
Goed product en fijne snelle levering
Harald
Mooie deurmat en denken goed mee over het design om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Bij ons goed gelukt!
Stephan ten Have
Snelle levering, zelfs al voordat betaling hier verwerkt was. Rubber matten voldoen goed
Linda Burggraaf
Snelle levering super fijne mat
Mounia Ziani
Snel geleverd , en top kwaliteit!’
H van den Akker
Goede prijs prima kwaliteit
Anton
Goede prijs, netjes vlot geleverd, product ziet er netjes uit