Lolly Pop Kindermode
Ellen Thijs
Alles is super verlopen en snel geleverd! Zeker aan te raden!
Jaqueline van Ravenstijn
Het item was voor een baby shower, dus werd geweldig mooi ingepakt, zonder dat ik daarom had gevraagd
Hoe beoordeel je Lolly Pop Kindermode?
Bert Schoo
Snelle afhandeling van de bestelling, duidelijke communicatie en factuur etc. in een mooie enveloppe bij het product in de doos.
Lilia Awanian
Onduidelijke beschrijving van product!
Verzendkosten €5.95 betaald
En vervolgens moest ik voor retour ook €8.50 betalen en dat allemaal voor niks! -
Robin
Ik heb bij lollypop 2 dekentjes van mayoral gekocht, 2 dekentjes van 50 euro per stuk die veel pluisje afgeeft als mijn pasgeboren dochtertje er op ligt.. haar speentje zit onder de pluisjes en haar handjes die ze dus vervolgens in haar mond krijgt wat leid tot stikkingsgevaar. Hier contact overgehad met lollypop en ze willen er niks aan doen, geen tegemoetkoming of excuus of niks! Vind dit een hele slechte zaak voor een winkel gebaseerd op baby’s en kinderen!
Anke Binnenhei
Hele fijne service!
Peter B
zeer snelle levering + zeer kwalitatieve kledij.
Esma Daoudi
Super service
Claudia
Snelle levering en netjes verpakt....top en weer zeer tevreden
Veerle
Super snelle levering, dagen eerder dan voorzien! Kwaliteitsvol materiaal en netjes verpakt!
C.J.M. Egberts-Overboom
Het is een prachtige broek van het merk Abel en Lula,die mijn kleindochter perfect past.uw service is prima en het pakketje was zorgvuldig verpakt!
Gerriëtte Kroon
Leuk geholpen met het vinden van een passend jurkje. Snelle en nette levering!
Charlotte Blondeel
Super snelle levering en prachtig jasje! ❤️
Naomi Loupias
Snelle bezorging
Nelly Louwers
Uitstekende service. Goede webshop. Prachtige kleren. Leuk personeel. Top geregeld!
Ellen Star
Service is geweldig! Telefonisch heel plezierig contact gehad. Babykleding was keurig ingepakt en heel snel bezorgd.
Manuela Uitvlugt
Super leuke kleding en een top service
Nicole Escher
Bij 1 produkt klopte de leverdatum niet. Ik werd direct gebeld door klantenservice en er werd een gelijkwaardig produkt aangeboden
( zelfs nog iets duurder). Vervolgens werd snel geleverd en de kwaliteit van produkten is ook top. Dus wij zijn zeer tevreden. -
Caroline Van dam
Superrrrr levering 👌