Loods28
Welkom bij Loods28

Loods 28 een onderneming van deze tijd, jong, enthousiast en gedreven om dagelijks de beste producten te kunnen leveren, voor de best betaalbare prijzen.

Vanuit ons magazijn aan de Magnoliastraat in Neede leveren wij aan onze klanten. Men kan ervoor kiezen om de producten te komen afhalen of juist deze door ons te laten bezorgen. Het mooie aan ons jonge bedrijf is dat er sprake is van handel in grote partijen als zeker ook de verkoop van losse artikelen. Wij hebben ruimte genoeg en zijn er klaar voor, de vrachtwagens komen lossen en laden en aan de voorzijde is de entree onze Loods te bezoeken. Ons aanbod is zeer gevarieerd, momenteel vooral gericht op het buitenleven, ontspanning en gezelligheid voor het héle gezin, dit in de breedste zin van het woord.

De site is ten alle tijden up-to-date. Nieuwe artikelen worden constant bijgevoegd zodat je niets hoeft te missen. Reken maar dat er nog veel staat te gebeuren!

Deze tijd vraagt ook om een brede inzet op service, natuurlijk doen we graag ons best en zijn we niet alleen tijdens kantoor uren telefonisch te bereiken, we hebben ook een app service. Via ons mobiele nummer staan we klaar om vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunt u ons ook vinden via email en social media.

Wij zien u graag !
8,5
646 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Kevin
  Review voor Loods28

  Snelle levering en netjes verpakt, goede prijzen!

 • Mariska
  Review voor Loods28

  Vanmorgen 6x Nescafe Gold besteld. En heb het nu al geleverd gekregen. Keurige supersnelle levering. Nog nooit zo’n snelle levering gehad. Koffie zat ook dubbel verpakt. Deze kan ik iedereen aanraden.
  Super👍🏼

 • Hoe beoordeel je Loods28?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Erna
  Review voor Loods28

  Geweldige webshop, heel veel keus in food- en nonfood, super service en fantastisch team. Ga zo door!