Lotus Diffusers
Rachel
Super service! Ik wilde graag op afstand een kadopakket bestellen voor mijn jarige vriendin. Aan de hand van voorbeeld foto's hebben we samen een mooi pakket kunnen samenstellen en dit werd ook nog eens heel mooi persoonlijk ingepakt! Echt een aanrader!
Susi
Snelle levering. Zelfs aandacht besteed aan de doos met de vrolijke bloemen erop. Gratis samples & wat ik besteld had ook fleurig ingepakt. Ik wist wat ik had besteld maar vond ‘t echt een kadootje om uit te pakken. Vrolijk van!
Hoe beoordeel je Lotus Diffusers?
ellis steutel
snelle levering en bijzonder attente service na probleem met diffuser! Aanrader deze webshop!
Anouk
Mooie producten, fijne website en duidelijke communicatie.
Suzy Elst
Levering was snel. En past door de brievenbus.
Petra
Sbelle service, goede spullen en altijd iets extras bij je bestellingc
Samantha Maes
Alles is fantastisch 🤩. De heerlijke geuren, de verpakking, de klantenservice. Echt alleen maar positief
Jolanda Huiberts-Braaksma
Super leuke pruducten. Ook hele lieve mensen. Je voelt je daar zo welkom en wordt erg leuk geholpen. Ook altijd een cadeautje om je bestelling uit te pakken. Echt een aanrader.
Sanne Zupancic
Fijn contact met webwinkel. Ik kreeg een presentje bij mijn bestelling en mijn vragen werden direct, duidelijk en vriendelijk beantwoord!
Roos Flier
De pakketjes van Michelle zijn altijd een feestje om open te maken. En supersnel contact, wanneer je iets bijzonders wilt bij je cadeautje!
AvD
Fijn contact, goede service. Prachtig ingepakt pakket met zelfs nog extra kadootjes. Heel blij mee!
C. Koppes
Mooie produkten met lekkere luchtjes, goede voorlichting.
Marieke Bakker
Geweldige service! Mooie producten en superleuk verpakt met een persoonlijke uitstraling ❤️
Lise Robben
Er was 1 product niet op voorraad. Hier heeft ze me meteen over geïnformeerd. Of ik de bestelling in delen wilden ontvangen of ietsjes later. Als goedmaker heeft ze er heerlijke geur samples bij gedaan. Al met al top service!
Pauline Hartog
Snelle afhandeling en leuk verpakt
Antwoord van Lotus DiffusersDank je wel voor je review, Pauline. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle afhandeling en de verpakking van je bestelling. We zien aan de vier sterren dat er nog ruimte is voor verbetering en daar staan we altijd voor open. Mocht je tips of feedback hebben, dan horen we dat heel graag.
Truus Kaldenbach
Wij zijn een tevreden klant.
De pakjes zijn altijd verrassend
We krijgen goede tips -
Son Yates
Wat een ongelooflijk leuke, mooie, persoonlijke en originele manier van levering. Ik heb momenteel alleen nog maar de Lavendelolie van Lotus zelf geprobeerd en die is perfect. Ik ben over de ganse lijn, zeer tevreden.
Shiela Hendrix
Alles zo mooi ingepakt en netjes bezorgd heel tevreden dikke tien
Esther Smits
Heel fijne producten, snel en ontzettend leuk verpakt geleverd!
Nathalie Baur
Fijne shop met heerlijke olien van Groene Linde en steeds een leuke verrassing bij je bestelling,kortom top