LouLouLight
exclusieve handgemaakte verlichting
eigen ontwerp en productie in Nederland
Verlichting Lampenkappen Vintage lampvoeten
De zekerheden van https://www.louloulight.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn opgegroeid tussen de lampen. Wij houden van mooie materialen en strakke ontwerpen.

Wij maken en ontwerpen alles zelf en halen onze materialen en onderdelen zo veel mogelijk uit Nederland en anders zo dichtbij mogelijk.

Wij maken al jaren verlichting voor retail en binnenhuisarchitecten, maar in 2018 hebben wij besloten om als LouLouLight onze eigen visie op verlichting en stijl online te zetten.

Wij inspireren jou om je woon- of werkomgeving net dat beetje meer glans en beleving te geven met onze unieke producten.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.