Loungesetland
Loungesetland - dé tuinmeubelwinkel waar je terecht kan voor loungesets, tuinsets, tuintafels, tuinstoelen, tuinbanken, tuinverwarming, afdekhoezen en parasols, kortom hetgeen wat jij nodig hebt op jouw terras.
9,6

• Dirk
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Leuke winkel. Net wat ander assortiment dan de andere winkels. Uitstekende service.

• Behsat

Alles was top
    Alleen leverdag kon niet geleverd worden
    Maar hebben ze netjes doorgegeven
    Dikke 4 sterren

• Hoe beoordeel je Loungesetland?

• Mike Mol
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Mooie winkel in Barendrecht met een mooie collectie en uiteindelijk tegen een prima prijs een prachtige tuinset gekocht. Vriendelijke en snelle service! Ga zo door!

• Tessa Van der Lippe

Hele goede service!

• Ronald
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Goede prijs/kwaliteit, snel geleverd.

• Tineke Blom
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Hele vriendelijke verkopers. Denken met je mee! Snelle levering. Heel blij met de loungeset!

• Christoffel Van Os
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Goede service; snelle levering!

• Karin
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Supergoede service. Geleverd tot aan de plaats waar de set moest komen en alles zit al in elkaar.

• Sya
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Prettige winkel, snelle en nette levering. Top!

• Monique

Geweldige service!

• Wim Hollemans
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Kwaliteit, zowel van het product als van de service.

• Marjon
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Goede service, snelle reactie op
    App berichten. Ontbrak een onderdeel bij levering. Is direct dezelfde dag verstuurd en volgende dag ontvangen. Tevreden!!

• Rick Bron

Eenvoudige montage
    Degelijke bank
    Aanrader!

• Esther van der Vaart
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Super snelle bezorging en goede service. De set is prachtig

• Jan
    Review voor Loungesetland

Wat een Service!!! Ik had de verkeerde tuinstoelen besteld (dom!). Deze zijn kosteloos omgeruild! Zeer nette jongens, kwalitatief goede producten, alles volgens afspraak! Ga zo door!!!

• Harry Kingma
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Fantastische producten, snelle reactie én levering. Toppers

• Remco
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Ik heb de Belito Lotte loungeset besteld op een zaterdag. Die werd de woensdag erop keurig op tijd geleverd door de bezorger. Dezelfde avond wilde ik de set in elkaar zetten. Het bleek echter dat i.p.v. een rechter- en linker bankdeel, het pakket twee linker bankdelen bevatte. Kleine foutje van de QC van de fabrikant. Donderdag gebeld met Frank, die ervoor zorgde dat de volgende dag het juiste onderdeel werd geleverd door dezelfde vriendelijke bezorger. Prima opgelost, ondanks onderbezetting wegens de vakantie. En de bank zelf is gewoonweg erg gaaf en van een degelijke constructie. 5/5 dus!

• Dane Guerard
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Goede levering, op de afgesproken tijd en netjes geleverd. We hadden wat schade aan een onderstel, maar na 1 belletje was het opgelost. En de volgende dag is er een nieuwe geleverd.

• MaryJane
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Het was snel geleverd op een dag welke ik zelf kon kiezen. En wat een service leveren zij zeg. Iets verkeerd geleverd, werd meteen geregeld. En we hadden een vlek op 1 van de zitkussens. En dit werd meteen geruild. Tevens paste de tafel van het tuinset achteraf niet, en deze namen ze gewoon terug. En kregen we een vergoeding voor.
    Echt super service!!! We raden ze zeker aan!!!

• Peter Boekholt
    Geverifieerde klant van Loungesetland

Goede service alles werd goed geregeld en bezorgd. Kwaliteit !