LoveDrunky
En deze feel good fashion zit ook in de bestelling. Bij iedere bestelling zit namelijke een handgeschreven, gepersonaliseerd kaartje speciaal voor jou!
Annie Dingemans
Heel leuk.Vooral het kaartje wat erbij zat .lief.grtjes Annie
Chantal R
Super snelle service, dag daarna de broek in huis! Leuk een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Zeer tevreden!
Hoe beoordeel je LoveDrunky?
Jane
Super service! Artikel heel snel verzonden, mooie verpakking en duidelijk aandacht aan besteed. Goede kwaliteit, artikel precies zoals beschrijving en foto's. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Margitta Brouwer
Aantrekkelijke prijzen en prachtig verpakt, een feestje om uit te pakken!!
Monique Laan
Kleding is weer top en de super snelle service geweldig 👌
Melanie Van der Pas
Goede, snelle service! Leuke kleding!
Imke Theunisz
Het materiaal van het jurkje is heel slecht
Antwoord van LoveDrunkyBeste Imke,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat je ontevreden bent over de kwaliteit van het jurkje. Verder hoop ik dat je wel tevreden bent over onze service. We hebben snel geschakeld voor je, zodat je dezelfde dag nog je bestelling kon ophalen.
Je bent altijd vrij om je bestelling natuurlijk te retourneren en dan ontvang je gewoon je geld terug. -
Meike de Louw
Snelle levering en een cadeautje om uit te pakken. Zou zeker nog eens bestellen!
Manon V Aspert
Snelle levering en mooi vest
Ruth
Leuke zwart/wit geruite blouse gekocht. Heel blij met de aankoop.
Yvonne Vos
Superleuke blouse besteld, die mooi op tijd werd bezorgt en net zo leuk is als op de foto!
Manon Donkers
Geweldige service, goede kwaliteit.
Jenny Timmer
Mooi jurkje! Goede service
Melanie Vd Pas
Goede service, mooie leuke kleding
Maris
Het viel erg klein uit...en ik keek juist naar wat het model droeg
Tessa Middelkoop
Snelle levering en goede kwaliteit, zat ook nog eens een persoonlijke handgeschreven kaartje bij. Helemaal leuk!
Monique Laan
Netjes op tijd thuis gebracht. Super service.
Maria Quesada
Mooie spulletjes, fijne en zachte kwaliteit
Amber
Snelle levering, leuk verpakt en een vriendelijk eigenaresse. Ik ben super blij met de blouse!
Ellen de Koning
Snelle afhandeling en een persoonlijk kaartje in de doos! Altijd leuk!! Toppie!