Lovetodream.nl
Julie Schrooten
Snelle levering !
Sabine de Jong
Super aanrader!
Hoe beoordeel je Lovetodream.nl?
Jordan
Swaddle up original animal hebben wij voor onze dochter. Rits zit vast. Geen mogelijkheid open te krijgen. We hebben uiteindelijk de slaapzak moeten knippen. Onveilig. Ook dit is gedeeld met de klantenservice van lovetodream.
Ester Verloop
Mooie kwaliteit slaapzak en snelle levering.
Marijke Volbera
Snelle service, goed product. Doet wat het zegt
Roos
Mijn zoon slaapt sinds ik dit item heb aangeschaft veel beter en slaapt de nachten door.
Antwoord van Lovetodream.nlHartelijk dank voor je fantastische review🥰 ! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zoon sinds de aanschaf van Love to Dream zoveel beter slaapt en zelfs de nachten doorslaapt.
Het is ons doel om zowel ouders als kinderen een betere nachtrust te bezorgen, en je positieve ervaring bevestigt dat we op de juiste weg zijn. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Nogmaals bedankt voor je feedback en het vertrouwen in Love to Dream! -
Sandija Erdmane
Beautiful product packed with care and love. Baby is enjoying the swaddle, cannot wait to transition her to sleep with hands free.
Antwoord van Lovetodream.nlThank you so much for your wonderful review🥰 ! We're delighted to hear that you found our product beautifully packaged with care and love. It's fantastic to know that your baby is enjoying the swaddle.
We look forward to helping you transition her to sleep with her hands free when the time comes. If you have any questions or need further assistance, please don't hesitate to reach out.
Thank you again for your kind words and for choosing Love to Dream! -
Biatha Laporte
Snelle levering, dubbele rits is fijn voor de mama. Kleintje heeft zijn armpjes graag naast hem. Wordt hier kalmer van.
Antwoord van Lovetodream.nlHartelijk dank voor je review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de dubbele rits een handige functie is voor je als mama. Het is geweldig om te weten dat je kleintje zich comfortabel voelt en rustiger wordt met zijn armpjes naast zich.
Bij Love to Dream streven we ernaar om producten te leveren die zowel ouders als baby's tevreden stellen, en het is fijn om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Mocht je nog vragen of verdere feedback hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. -
Hadassa van der Velden
Snelle levering zonder verzendkosten en mooi verpakt!
Antwoord van Lovetodream.nlHartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie verpakking van je bestelling.
Als je nog vragen hebt of verdere feedback wilt delen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. -
Mikki Keenan
Sleep sack
Eva S
Snelle levering. Heel blij met het product.
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!
Vitor Arins Pinto
Very good
Antwoord van Lovetodream.nlThank you for your great review! We're thrilled to hear that you're happy with your purchase. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out. We look forward to serving you again!
Merel
Snelle levering en mooi ingepakt product!
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de verpakking van je product. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze website!
Marloes Westerman - Stam
Super snelle bezorging! Wat echt heel fijn was omdat ik het graag wilde testen bij ons onrustige zoontje. Kwaliteit van het slaapzakje is ook echt heel erg fijn! Super zachte lichte stof
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je fantastische review! We zijn blij om te horen dat je de snelle bezorging waardeerde en dat het slaapzakje helpt bij je onrustige zoontje. Fijn dat de zachte en lichte stof zo goed bevalt. We waarderen je feedback enorm en hopen dat jullie kleintje nu beter slaapt!
Hartelijke groet,
Brechje Nuijten
Snelle levering!
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je fantastische review! We zijn blij om te horen dat je de snelle bezorging waardeerde. Veel plezier ervan.
Hartelijke groet,
yulu wang
go e d
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met onze Love to Dream slaapzak🥰 . Als er in de toekomst nog vragen zijn of als jullie verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!
Joan
Fantastisch!
Antwoord van Lovetodream.nlWat fantastisch om te horen dat je blij bent met je recente aankoop van Love to Dream-producten op onze website!
Als je in de toekomst nog vragen hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Nogmaals bedankt voor je aankoop en je positieve feedback. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze website! -
Kayleigh Martens
Snelle levering, mooi product!
Antwoord van Lovetodream.nlDank je wel voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als het mooie product. Het streven naar tevredenheid van onze klanten staat centraal bij Love to Dream, en het doet ons goed om te weten dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan.
Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar om te helpen! -
Nikita Forrester
Super fast delivery, was a pleasure ordering directly on the website
Antwoord van Lovetodream.nlThank you for your positive feedback! We're delighted to hear that you're satisfied with the speedy delivery and smooth ordering process on our website. We look forward to serving you again soon! 🙏
WJM Ouderling
Snel, simpel, goed geregeld.
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor de fijne review en veel plezier ervan🙏 . Mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag.