Lovetodream.nl
Karin Drenth
Mooi product mijn kleinzoon slaap er heerlijk in🤎Super snelle levering 👍top bedrijf👍
Olly Kim
I have not received my item although it was ordered 5 days ago
Hoe beoordeel je Lovetodream.nl?
N.
Super!
Nathalie Stevens
Snelle levering, uitstekende slaapzak
Karolien Van Gool
Beste Lovetodream,
Nadat mijn pakketje kwijt geraakte door PostNL heeft Love To Dream mij uitzonderlijk goed geholpen. Ons zoontje kan weer goed slapen dankzij deze fijne Slaapzakjes!
Marieke Todts
snelle levering. vriendelijk contact via instagram
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor review. We hopen dat jullie er veel plezier van hebben 🤗
Siyang Kong
snel bezorgen
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je fijne reactie en het achterlaten van een review.
Eline
Heel
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor de 5 sterren, veel plezier met de bestelling.
Sidney Van der Stap
Super snel in huis, echt hele goede kwaliteit. De oplossing voor onze baby
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor de fijne review. Wat fijn om te horen dat het de oplossing voor jullie baby is 🙏🥰
Anouk
Snelle levering en fantastisch product!
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor de positieve review 🥰🙏
Shana
Aangename stof
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor het achterlaten van de review, de stof is heerlijk zacht 🥰
Alexandra Huisman
Wat een geweldige slaapzak!
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor de fijne review ✨
Eline Gustin
Snel geleverd, echt een uitkomst deze slaapzakken!
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor de review, fijn om te lezen dat het een uitkomst is 🤩
Christine Van Driel
Perfecte slaapzak! Heel goede service:)
Jamie
Mijn kleintje slaapt heerlijk in deze slaapzakken. Perfect ook voor het inbakeren afbouwen
Hannah G
Mooie producten van goede kwaliteit. Was heel snel geleverd.
Sigyne Carpentier
Super service
Stefanie Verheecke
Goeie, vlotte service! Snel antwoord na contact. Product is zoals verwacht.
Lieke
Topslaapzakjes! Werkte al goed voor onze dochter en nu ook voor onze zoon. Hele goede, nette service met persoonlijk contact! Er was bij de post iets mis gegaan met onze bestelling en dit is supernetjes door Lovetodream opgelost. Aanrader!
Marianne Heyl
The delivery is too slow! I am still waiting for my package