Lovetodream.nl
Lisa Ruiter
Supersnelle levering en een mooi product!
Narel Reijngoud
Alles snel geregeld, geleverd zoals gepland en kwaliteit van het product is goed.
Hoe beoordeel je Lovetodream.nl?
Ron
Super
Kamila Van der noordaa
Alles ging goed ! Snel geleverd helemaal geen problemen mee gehad ! Fijn
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles soepel is verlopen en je bestelling snel geleverd is. Daar worden we blij van 💛
maud
Snelle levering, goede service en prijs
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze service en de prijs. Daar doen we het voor 💛
Tineke B.
Snelle levering via de eigen website! Goed en snel contact met de klantenservice.
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je de snelle levering en het contact met onze klantenservice zo positief hebt ervaren. We helpen je graag 💛
Jenna Fafiani
Snelle levering en goede kwaliteit
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor 💛
Nikita Luiten
Zeer mooie en handige slaapzak voor m’n kleine jongen😊
Antwoord van Lovetodream.nlWat een fijne review, dank je wel! 😊
Wat leuk om te horen dat de slaapzak zo goed bevalt voor je kleine jongen. We wensen jullie allebei heerlijke nachten toe! 💙 -
Lucie Misson
Snelle Levering en top klantendienst
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je mooie woorden! 😊
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en klantendienst. Daar doen we het voor! 💙 -
Maureen
Snel geleverd. Netjes verpakt.
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat alles snel en netjes bij je is aangekomen. -
Lise
Snelle levering, leuk verpakt met een berichtje erbij (het oog wil ook wat)
Antwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je mooie review! 😊
Wat leuk om te horen dat de verpakking en het berichtje ook in de smaak vielen. We besteden daar graag extra aandacht aan. Veel plezier met je aankoop! 💙 -
Jens P Scholtanus
Mooie prijzen
Antwoord van Lovetodream.nlDank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je onze prijzen waardeert 💙
Barbara Mas
Onze
Antwoord van Lovetodream.nlDank je wel voor de 5 sterren! ⭐⭐⭐⭐⭐ We zijn blij dat je zo tevreden bent met Love to Dream 💙
Melanie
Favoriete slaapzak van onze kleine meid.
Antwoord van Lovetodream.nlWat leuk om te horen! 💕 Wat fijn dat jullie dochter zo lekker slaapt in onze slaapzak. Bedankt dat je dit met ons deelt! 💤✨
Het Love to Dream-team -
Saskia
Snelle levering en erg leuk verpakt :)
Product natuurlijk ook goed!Antwoord van Lovetodream.nlWat leuk om te horen! 😊 Fijn dat de levering snel was en dat je blij bent met de verpakking én het product. Bedankt voor je lieve review en veel plezier met Love to Dream!
Elke De Graeve
Super kwaliteit! Ons zoontje is er heel blij mee. Vlotte service en de volgende dag reeds keurig geleverd
Antwoord van Lovetodream.nlWat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! 💙
Wat leuk dat jullie zoontje blij is met zijn slaapzak — en geweldig dat alles vlot is verlopen. Bedankt voor je mooie review! ✨
Annemieke Brion
Heel snel geleverd en dochter slaapt veel beter in haar slaapzakje!
Antwoord van Lovetodream.nlWat heerlijk om te horen dat je dochter beter slaapt in haar slaapzakje! 💕
En fijn dat de levering zo snel verliep. Bedankt dat je dit met ons deelt! ✨
Renate Smit
Snelle levering.
Goede website
Netjes ingepakt
Goede kwaliteit/prijs verhoudingAntwoord van Lovetodream.nlBedankt voor je fijne review! 💙
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de levering, onze website én de kwaliteit. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt! ✨
Ravi Lagu
De slaapzak is een levensredder! De 2,5 TOG is vooral handig tijdens de koude maanden, omdat onze kleine niet van dekens houdt.
Antwoord van Lovetodream.nlWat fijn om te horen dat de slaapzak zo’n verschil maakt! 💙
De 2.5 TOG is inderdaad perfect voor de koudere maanden — helemaal als je kleintje liever zonder dekens slaapt. Dankjewel voor je lieve woorden! ✨
J. Yeo
Fast shipping, and awesome product
Antwoord van Lovetodream.nlThank you so much for your lovely review! 💙
We’re so happy to hear you love the product and that your order arrived quickly. ✨
Love,
The Love to Dream Team