Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Lowi by Ginny heeft 0 4 ster reviews 0
Lowi by Ginny heeft 0 3 ster reviews 0
Lowi by Ginny heeft 0 2 ster reviews 0
Lowi by Ginny heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Sanne Twisk

Vandaag op de kerstmarkt in Baarn een fantastische lamp gekocht voor mijn zoontje met 10 prachtige kaarten. Hij was er zo blij mee! Blij kind = blije moeder.

2. Roelie van der Zalm

Alles keurig verpakt met een leuke kaart erbij. Een hele mooie en leuke lamp voor op de kinderkamer met een dag en nachtposter erbij die mijn kleindochter gaan helpen bij haar slaapritueel en dag- en nachtritme.

3. Hoe zou je Lowi by Ginny beoordelen?

4. Marloes

Geweldige persoonlijke service en zo mooi verpakt met aandacht. Een cadeautje om het zo te ontvangen. Heel blij mee.

5. Lisan Schrijver

In het voorjaar op de markt in Ommen de creaties van Ginny mogen ontdekken en bewonderen. Nu een prachtige aftelkalender, snelle levering, netjes verpakt. Als cadeau gegeven!

6. Marc Abels

Wij hadden de schilderijtjes op een braderie al gezien. Wij hebben er nu twee aan onze kleinkinderen cadeau gedaan. Ze zijn echt heel liefelijk en leuk. Ginny hield ons ook goed op de hoogte omdat er storing was bij de PostNL voor de track en trace. Alles kwam echt keurig verpakt binnen. Zou haar zeker aanraden als je naar iets voor een kinderkamer zoekt.

7. Shisei Holwerda

Ik ontmoette Ginny op de Le Marie Marchemarkt in Wassenaar. Geweldig vond ik haar ontwerpen. Initieel wilde ik een kraamcadeau kopen, maar de keuze was te groot, dus ik verliet de stand met een kaartenlamp en diverse kaarten voor mijn 2,5 jarige dochter. Hierna heb ik online alsnog een prachtig kraamcadeau besteld, dat Ginny heel zorgvuldig heeft ingepakt. Ze is zelfs zo lief geweest om mijn persoonlijke berichtje op een van haar kaartjes te schrijven. Geweldige service! Ik raad Lowi by Ginny van harte aan. Alles krijgt zorg en aandacht. Ook zijn de kaarten van kwaliteitspapier en kreuken niet