Loxe Design

Loxe Design

Op zoek naar betaalbare design meubels en verlichting? Bekijk ons ruime assortiment met de snelste levertijden van Nederland en Belgiƫ. LOXE DESIGN probeert het leven mooier te maken met betaalbare design meubels.

Denk aan design meubelen, design verlichting en design assesoires. Pas na een strenge duurzame selectie nemen wij kwaliteits producten op in ons assortiment. Design bureaustoelen voor op kantoor tot design fauteuils zoals de Barcelona Chair voor een moderne look in elk huis. Design eetkamerstoelen en design tuinstoelen, u vindt ze allemaal bij LOXE DESIGN.

Aangezien wij een webwinkel zijn en samenwerken met de grootste importeurs van design meubelen en design verlichting van Europa en Nederland, kunnen wij u de beste service geven, tegen een scherpe prijs. Op internet zijn veel meubelshops te vinden, maar tegen welke service? Bij ons weet u wat u krijgt; goede service, snelle levering en perfecte communicatie zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Maak van uw ruimte een bijzondere ervaring met trendy en adembenemend design waarbij u het gevoel krijgt altijd speciaal te zijn. Blikvangers die rust geven en warmte. Met ons assortiment loopt u altijd voorop met de trends van deze tijd. Bekijk hier onze aanbiedingen van vandaag. Er zijn zoveel design meubelen te koop, maar bij ons vindt u de meest trendy selectie. Overigens heeft LOXE DESIGN regelmatig magazijnverkopen waarbij restpartijen design meubelen tegen de scherpste prijzen worden verkocht.
De zekerheden van https://loxe.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.