Loxe.nl

Loxe.nl

Welkom bij Loxe, waar we geloven dat jouw interieur net zo uniek kan zijn als jij. We zijn gepassioneerd over het aanbieden van hoogwaardige interieur- en designitems tegen betaalbare prijzen, zodat je kunt genieten van een stijlvol huis zonder je bankrekening te plunderen.
De zekerheden van https://loxe.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als ondernemer met meerdere webshops, heeft Loxe.nl altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad. Mijn passie voor interieur en design vormt de kern van deze bijzondere webshop. Na het afronden van mijn opleidingen Interieur- en Designjournalistiek en binnenhuisarchitectuur, besloot ik mijn commerciële achtergrond te combineren met mijn liefde voor esthetiek. Loxe is meer dan alleen een onderneming voor mij. Het is een kans om mijn passie te delen en anderen te inspireren om hun huis om te toveren tot een persoonlijke oase van stijl en comfort. We hebben de webshop nieuw leven ingeblazen met een vernieuwde branding, webshop en collectie.


Bekijk Manifest