Lukana
Bij Lukana staat kwaliteit voorop in al onze producten. Bekijk ons brede aanbod aan producten, waaronder bekerhouders, tablet- en telefoonhouders voor in de auto of voor op de fiets, een batterij-opbergdoos en zelfs een hygiënische wc-borstel.
8,9
Filter 20 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 11 met beschrijving

• Miki

• P. Jourquin
    Geverifieerde klant van Lukana

Super goede service. Eventuele vragen worden heel snel beantwoord.

• Hoe beoordeel je Lukana?

• Mike

Zeer goed !

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je positieve beoordeling, we zijn je graag weer van dienst!

• Angel
    Review voor Lukana

Super top artikel die telefoonhouder en autohouder. Snelle levering

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de telefoonhouder en autohouder. En top dat de levering snel was! We wensen je veel plezier en gemak onderweg – hopelijk tot een volgende keer bij Lukana!

• Kyana Korten
    Geverifieerde klant van Lukana

De verzending en het product zijn top!

Antwoord van Lukana

Wat leuk om te horen dat zowel de verzending als het product helemaal naar wens zijn! Bedankt voor je fijne woorden en je vertrouwen. Graag tot een volgende keer!

• Betty

Correcte levering en

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles correct geleverd is en naar wens was. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn!

• Emel
    Geverifieerde klant van Lukana

Snelle service, zeer tevreden !

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat onze service als snel werd ervaren. We staan altijd klaar om je opnieuw te helpen!

• Hans
    Geverifieerde klant van Lukana

Snelle levering en prima produkt

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het product. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

• Filip
    Geverifieerde klant van Lukana

Snelle service, product voldoet aan alle verwachting, stevige/goede kwaliteit!

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en de kwaliteit van het product. Veel plezier ermee, en we helpen je graag weer in de toekomst!

• Gusta
    Review voor Lukana

Zeer fijne telefoonhouder. Met hoesje past het ook nog

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de telefoonhouder naar wens is en ook met een hoesje past.

• Martine
    Geverifieerde klant van Lukana

Héél goeie spiegel , doet zeker zijn werk , geschikt voor make-up, epileren en zelfs voor lenzen

Antwoord van Lukana

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat de spiegel perfect werkt voor make-up, epileren en lenzen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Veel plezier met je aankoop!