Lumeriawinkel
Trainingen - producten en inspiratie
Mirjam Broumels
Snelle levering van met liefde 🧡 ingepakte kadootjes ❣️❣️ Echt aan te bevelen.
Priscilla Van Der Mijnsbrugge
Goed kunnen volgen van de bestelstatus. De bestelde producten zijn altijd mooi en goed verpakt. De doos is altijd stevig en komt goed aan.
Hoe beoordeel je Lumeriawinkel?
Marijke
Eindelijk weer een heksen agenda. Valse vorig jaar al dat die er niet was dus nu samen met vriendin super blij met de agenda's voor 2026
Antoinette Smeets
snelle levering en alles met veel liefde ingepakt en nog leuke extraatjes erbij gehad ook.. alles zeer positief ervaren.. ik ga zeker vaker bij haar bestellen.. toppie hoor
Henny den Boer
Goede kwaliteit, betaalbare producten altijd iets extra bij de bestelling.
Marja Metz
Snelle levering !
Tanja
Kwaliteit, goede service
Carla Kools
Snelle levering en mooi verpakt 👼
Suzan Hamers
Prima service, snelle levering en goed verzorgt.👍
Leslie
Goede kwaliteit artikels, verzorgde levering, leuke extra's. Een aanrader.
Corry
Het gekochte product ziet er keurig verzorgd uit
Anne Versteegh
Ik heb het nog steeds niet!
Antwoord van LumeriawinkelHallo Anne, wat jammer dat je volgens jou je bestelling nog niet ontvangen hebt.
Volgens postnl is het op 1 september afgeleverd.
Graag zou ik nog even persoonlijk contact met je hebben over de levering.
Groeten Klaske -
Valerie Delombaerde
Mooi assortiment, altijd mooi verpakt, leuk om die extra's dat je krijgt te ontdekken een super aanrader
Sandra Brian
Het voelt altijd als een cadeautje
Jozita Rademacher
Snelle levering en mooi verpakt.
Angelina
Mooi en netjes ingepakt. Ondanks dat ik wist wat ik gekocht had, vond ik het toch een verrassing om alles uit te pakken 😀.
Saakje
Blij mee
Marjan Wakker-Veldhuijzen
Ik heb al vaker iets besteld. Elke keer weer is het uitpakken een feestje. Altijd wel een extraatje erbij. Verder snel en goed geleverd en meer dan tevreden met de aanschaf. Ik raad Lumeriawinkel zeker aan!
Evelyn Kloens
Prachtige agenda,zeer mooie kleuren.Heel.verzotgd ingepakt,volg Klaske en lumeria op you tube.Heel leerzaam.
Elisa
Alles zoals besteld..en meer.../verrassing