Lunify
Lidmaatschap per 06-12-2025 stopgezet
Ellen van Engelenburg
Super blij mee💚
Gretha
Mooie sieraden, snel verstuurd en erg leuk verpakt!
Bianca Koghee
Gaaf
Sharon
Hele snelle verzending en mooie producten. Heel tevreden!
Bart
Ik heb de mystery box besteld voor mijn vriendin en kon vooraf mijn wensen doorgeven. Lunify heeft daar heel goed naar geluisterd, alles sloot precies aan op wat ik had doorgegeven. Mijn vriendin is er superblij mee! De bestelling werd snel geleverd en was ook nog eens prachtig ingepakt. Echt een aanrader!
Antwoord van LunifyDankjewel voor je prachtige review! Wat leuk om te horen dat de mystery box zo goed aansloot op je wensen en dat je vriendin er blij mee is. We besteden veel aandacht aan de details, dus dit waarderen we enorm. Bedankt voor het delen en hopelijk tot een volgende keer bij Lunify!
angeliek
Moest lang op bestelling wachten. Hé. Het nu nog niet . Na bijna 1 week
Maar dat was de schuld van de post. Ze hebben mooie spullen. Ik ben blij met mijn nieuwe oorbellen. En ze reageren via de mail , binnen een paar uur.Antwoord van LunifyBeste Angeliek,
Bedankt voor je review. We begrijpen dat het erg vervelend is om langer op een bestelling te moeten wachten dan verwacht. De bestelling is afgelopen zaterdag geplaatst. PostNL bezorgt in het weekend en op maandag helaas niet, waardoor het pakket maandag is verzonden. Afgelopen zaterdag gaf PostNL bij jou aan dat er sprake is van vertraging, maar dat het pakket alsnog wordt bezorgd.
Hoewel de vertraging buiten onze invloed ligt, hebben we direct contact opgenomen met PostNL om dit te laten onderzoeken. Daarnaast hebben we je een kortingscode aangeboden als tegemoetkoming voor het ongemak.
We hopen dat ondanks het ongemak, je alsnog blij bent met je sieraden. -
Leila
Snel geleverd, keurig verpakt
Antwoord van LunifyBedankt voor je mooie review! Fijn dat alles snel en netjes is geleverd. Liefs Lunify
Jasmina Rijpkema-Stoop
Het pakketje kwam netjes verpakt als brievenbus pakketje binnen. Het was mijn eerste bestelling en ben verrast om de prijs / /kwaliteit van de sieraden. Ik ga zeker meer bestellen, wordt er helemaal blij van!
Antwoord van LunifyWe zijn superblij dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit én dat je blij wordt van onze sieraden. Dat is precies waar we het voor doen.💕 Tot snel bij je volgende bestelling! Liefs Lunify
Bianca van Heuven - Florijn
Snelle goede service
Antwoord van LunifyBedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service.
Anna de Jong
Super tevreden! Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Het pakketje was met zorg en leuk ingepakt, wat het extra leuk maakte om uit te pakken. Ook de klantenservice is vriendelijk en denkt goed met je mee. Ik bestel hier zeker vaker!
Antwoord van LunifyWat fijn om te lezen, dankjewel! We doen ons best om elke bestelling met zorg te versturen en het nét even leuker te maken om uit te pakken. Ook mooi dat je onze klantenservice als positief hebt ervaren, daar doen we het voor. We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien!
Shenna
Erg blij met mijn nieuwe sieraden. Ze staan super leuk en ze verkleuren niet! Ook vond ik de levering snel en er zat een persoonlijk cute kaartje bij van de webshop! Love it!!!
Antwoord van LunifyWat superleuk om te horen! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je nieuwe sieraden. Bedankt voor je lieve review.
Sabine Berends
Ik heb nog niet eens de bestelling ontvangen en ik krijg al een mail om mn mening te geven 😂
Antwoord van LunifyHi Sabine,
We snappen je reactie helemaal, de timing is inderdaad wat ongelukkig in jouw situatie. Je bestelling is gelukkig woensdag al verwerkt en donderdag verzonden, maar het lijkt erop dat PostNL wat vertraging heeft. Dat vinden wij natuurlijk ook erg vervelend.
We hopen dat je bestelling snel bij je is en dat je er blij van wordt! Mocht je tegen die tijd alsnog je mening willen delen, dan horen we die natuurlijk graag. 💛
Liefs Lunify -
Janneke
Snelle levering, superleuke oorbellen 😃
Antwoord van LunifyWat leuk om te horen! Fijn dat je zo tevreden bent met de oorbellen én de snelle levering. Veel plezier ermee!
Hanneke Hofstee
Snelle en goede service
Antwoord van LunifyHi Hanneke, dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service! Veel plezier met je aankoop.
J. De Jong
Mijn product is binnen 1 week al kapot. Bedel eraf
Antwoord van LunifyVervelend om te horen dat het bedeltje al binnen een week is losgeraakt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Voor dit soort dingen mag je ons altijd een berichtje sturen zodat we het kunnen oplossen. We nemen via de mail even contact met je op. Onze excuses voor het ongemak.
Sascha
Snelle levering, goed verpakt en kwalitatief goede en betaalbare sieraden. Echt een aanrader
Antwoord van LunifyHi Sascha, bedankt voor je mooie woorden. We zijn blij dat de levering zo snel ging, daar doen we het voor! We hopen je snel weer te zien. Liefs Lunify