Lusz

Elk sieraad van Lusz is een kus voor je pols, je oren, of een zoentje in je haren. Want Lusz heeft mooie dingen lief. Zoals prachtig gekleurde elastieken, bandjes in te gekke printjes, hippe bedeltjes, glimmertjes en opdoffertjes. Voor ieder type vrouw heeft Lusz wat in huis. En je kunt ook op wens bestellen. Kan je mooi die ene bedel waar je verliefd op bent geworden, combineren met dat leuke band wat zo mooi bij jouw jurk past.
Houd onze site in de gaten, want elk nieuw ontwerp wordt geplaatst op het web. Daarnaast breiden onze accessoires zich uit waardoor wij jou steeds meer kunnen verrassen. Volg ons ook via social media voor een dagelijks portie liefde.
X van Lusz
Sieraden, Accessoires, Musthave
De zekerheden van https://www.lusz.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.