Luxory Pets
De beste kwaliteitsproducten van grote en kleine merken. Dierbenodigdheden en diervoeding snel en makkelijk thuisbezorgd op www.luxorypets.nl. Producten voor katten, honden, knaagdieren, vogels én baasjes. Op werkdagen voor 17.30 besteld = morgen in huis en geen verzendkosten vanaf €39,00.
De zekerheden van https://www.luxorypets.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en uitgeplozen, waardoor we zeker weten dat dit goed is voor jouw geliefde huisdier en geen risico's vormen. Je kunt veel natuurlijke materialen op deze webshop vinden die geen risico geven voor de gezondheid en we hebben goed gekeken naar de behoeftes van de huisdieren. Gelukkig worden er ook veel goede dingen aangeboden door leveranciers, waardoor we alsnog een groot assortiment aan kunnen bieden en we er zeker van zijn dat er iets voor jouw huisdier bij zit.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.