Beoordeeld met een 9,3 door 15 klanten

Luxory Pets
De beste kwaliteitsproducten van grote en kleine merken. Dierbenodigdheden en diervoeding snel en makkelijk thuisbezorgd op www.luxorypets.nl. Producten voor katten, honden, knaagdieren, vogels én baasjes. Op werkdagen voor 17.30 besteld = morgen in huis en geen verzendkosten vanaf €39,00.
De zekerheden van https://www.luxorypets.nl
9,3
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en uitgeplozen, waardoor we zeker weten dat dit goed is voor jouw geliefde huisdier en geen risico's vormen. Je kunt veel natuurlijke materialen op deze webshop vinden die geen risico geven voor de gezondheid en we hebben goed gekeken naar de behoeftes van de huisdieren. Gelukkig worden er ook veel goede dingen aangeboden door leveranciers, waardoor we alsnog een groot assortiment aan kunnen bieden en we er zeker van zijn dat er iets voor jouw huisdier bij zit.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- 80166202
- btw
- NL003399952B28
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.