Lynaly
Rachel Dil
Goede service, prachtige muts. En snel geleverd. Geweldig
Antwoord van LynalyWat fijn om te horen Rachel.
Dankjewel voor je lieve review.
Super dat het mutsje goed bevalt. Veel plezier ervan
F. S.
Snelle service en reactie. Super meedenkend en erg vriendelijk!
Overigens is het mutsje heeeel schattig en mooi afgewerktAntwoord van LynalyHoi hoi,
Dankjewel voor de lieve woorden,
Super dat je tevreden bent met het mutsje. Veel plezier ervan
Hoe beoordeel je Lynaly?
Syphra Kemp
Super snel, netjes en altijd alles op verzoek ook aanpasbaar wat het bestellen fijn en persoonlijk maakt
Antwoord van LynalyGoedemorgen Syphra,
Wat een lieve review, en vindt het altijd extra leuk als ik het toch soms net een beetje anders mag maken.
Zodat het helemaal in jou stijl is.
Dankjewel voor het vertrouwen :)
O. M
Top service, snel geleverd en
Antwoord van LynalyHoi hoi,
Goed om te horen dat je onze service top vindt. En dat je bestelling snel geleverd was.
Heel veel plezier ervan.
Miranda
Supersnel geleverd, mooie kwaliteit kleding + bedrukking en hele goede prijs. Heel blij mee!
Antwoord van LynalyHoi Miranda,
Wat fijn dat je bestelling snel geleverd is. En goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit.
Leida
Altij
Antwoord van LynalyHoi Leida
Dankjewel voor de 5 sterren. En uiteraard voor je geduld tijdens mijn vakantie.
Leslie anne Janssen
Snelle levering en mooie kwaliteit producten
Antwoord van LynalyHoi Leslie.
Wat goed dat het snel geleverd is. En dat je tevreden bent met de kwaliteit.
Heel veel plezier van alles
Charelle
Snelle levering en zo ontzettend blij met het mutsje. Ga hier zeker nog vaker bestellen!
Antwoord van LynalyHi Charelle
Wat fijn dat je mutsje snel bezorgd is. En dat het mutsje helemaal naar wens was.
Tot de volgende keer
P Kuijpers
Mooie
Antwoord van LynalyFijn om te horen dat je het mooi vindt.
Kim Karregat
Heel erg tevreden
Antwoord van LynalyHoi Kim
Goed om te horen.
Dianne Arnouts
Geweldig blij mee en snelle verzending.
Ga vaker bestellen.Antwoord van LynalyHi Dianne
Wat goed om te horen dat je er blij mee bent.
Heel veel plezier ervan en tot de volgende keer
Leonie Abbing
Snelle service, ze denkt met je mee en ze heeft daardoor de bestelling naar mijn wensen aangepast. Het shirtje kwam helaas niet goed uit de was, kreeg binnen 2 dagen zonder problemen een nieuw shirtje binnen. Deze kon ik zonder problemen wassen.
Al met al super dus, echt een aanraderAntwoord van LynalyHoi Leonie.
Fijn dat we samen je geboorte pakje helemaal naar jou wensen heb kunnen maken. Hij is nu ook super schattig :)
Helaas kan het een keer gebeuren dat er iets fout ging. Maar gelukkig heb ik het snel kunnen oplossen voor je.
Heel veel plezier van je pakje
Marja
De items die ik heb besteld, een rompertje, een T shirtje en een slabbetje met de afbeelding van de Domtoren en het woord meissie, zijn fantastisch. Hele goede kwaliteit, de bestelprocedure en de afhandeling een dikke 10. Ik word vaste klant denk ik.Antwoord van LynalyHoi Marja,
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je bestelling.
En tot de volgende keer.
Lynaly (Regina) -
Saraya Van verseveld
Mooi aangekomen, goede kwaliteit!
Antwoord van LynalyHoi Saraya,
Wat fijn dat het goed is aangekomen. En dat je de kwaliteit goed vind.
Shirley Van de Werken-Bosua
Super sevice ook al heb ik foutjes gemaakt bij het bestellen. Ze was erg oplettend!! En heeft het zonder problemen opgelost😇
Antwoord van LynalyHi Shirley,
Kleine moeite, zou zonde zijn als het achteraf te klein is. Het staat je meiden super leuk.
Syphra
Mooie prijs en snelle en nette service. Super vriendelijk en alles naar eigen wens gemaakt!
Antwoord van LynalyHoi Syphra
Wat goed om te horen. Fijn dat ik het pakje helemaal naar je zin heb kunnen maken. Heel veel plezier ervan.
Chayenna Keunen
Super 🥰
Antwoord van LynalyHoi Chayenna
Dankjewel voor de 5 sterren.
Kimberley
Hele goede communicatie, service en snelle levering van prachtige producten. Wij zijn meer dan tevreden en raden dit bedrijf zeker aan
Antwoord van LynalyHoi Kimberley
Goed om te horen dat je onze service goed vindt, en tevreden bent over onze producten.
Dankjewel voor deze review
Amanda
Wauw !!! Super snele levering. En helemaal in love met de pakjes. Zooo mooi. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen !!
Antwoord van LynalyHoi Amanda,
Wat fijn dat je pakjes snel geleverd zijn. En goed om te horen dat je ze zo mooi vindt.
Tot de volgende keer
Daphne De With-Erpelinck
Super leuk setje besteld met naam van ons toekomstig kindje
Antwoord van LynalyHoi Daphne
Het zal je kindje straks super staan.
Groetjes Lynaly (Regina)