M-Game
wij zijn gespecialiseerd in het maken van game pc's. Hiernaast verkopen wij nog hardware zoals toetsenborden en beeldschermen etc.
De zekerheden van https://m-game.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

MGame is een jong en gedreven bedrijf dat bedrijven en particulieren voorziet in PC’s van hoge kwaliteit. Game PC’s zijn in trek bij particulieren die hun game-ervaring willen opschroeven. We zien veel jongeren die van Playstation of Xbox overstappen naar een game PC. Daarnaast is de belevingswaarde van spellen op een PC veel beter dan op een Playstation.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.