MB Nails & Education
Angelique Eijlers
Weer super ,snelle verzending en zeer vriendelijk persoonlijk kaartje .Echt een dikke 10
Sita van der Zee
Wat een snelle service & leuk ingepakt! Met handgeschreven kaartje & wat lekkers. Voor het 1st hier besteld, daar mijn reguliere groothandel het blijkbaar niet had... Bij MB Nailshop ga ik voortaan deze producten bestellen. Erg blij met dit adres!
Hoe beoordeel je MB Nails & Education?
Kimm Hopfner
Prima service!
Kim
Snelle bezorging, goed ingepakt , leuk kaartje en lekkere snoepjes ! Gewoon top , bedankt !
Lotte Leferink
Uitstekende service
Danousha Braaf
Snelle levering! Hele lieve persoonlijk geschreven kaart met snoepjes. Heel erg bedankt Monika❤️
Sharon
Goede service, en snelle levering! Leuk dat er ook een kaart met persoonlijk bedankje bij zat.
Denise Derksen
Top vrouw top producten niks is haar teveel je kan alles aan der vragen heerlijk om even rustig rond te kijken ik kom elke week even bij haar langs om haar even gedag te zeggen en om toch nog even wat leuks mee te nemen dikke aanrader voor iedereen ( ook online ) cursus gevolgd bij haar ze neemt de tijd voor je en legt alles rustig uit ik ben mega tevrede dikke kus voor deze vrouw 🥰
4 Ever Nails
Mooie producten TPO en HEMA free. En geweldige lieve service.
Justyna Staniszewska
Szybka dostawa, jestem zawsze zadowolona 👌😍.
Laura Van den Aarssen
Snelle levering en erg fijne service
Marta Borzęcka
Paczki nie otrzymalam bardzo dlugo idzie
Maudy van Zadelhoff
Snelle levering, altijd een persoonlijk berichtje van Monica erbij met wat te snoepen.
Diana
Altijd zeer behulpzaam.
En altijd zeer snelle levering met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. -
Kimm Hopfner
Prima service!
Mariska Godijk
Altijd blij als er een pakketje van Monika binnen komt Goed verzorgd ingepakt en fijne producten jammer dat je iets verder weg zit maar ik ga echt een keer langskomen
Sabine de Kaste
Super snelle levering die netjes wordt verpakt! Altijd goed advies! Kortom, Al tijden een tevreden klant!
Christy Burhenne
Super snelle levering. Altijd goed verpakt! Open voor vragen en heel persoonlijk..
Nicole Hoenselaar
Geweldige service. De ene dag besteld, volgende dag in huis. En altijd zit er een cadeautje bij.
Laura
Fijne communicatie betreft als je vragen hebt via Instagram. Heel fijn als je twijfelt over product/merk keuzes. Snelle service