MBDeals.nl
anna geertruida schepers
Weet alleen niet hoe ik er achter moet
komen hoeveel bar er in gaat
Donald
Waardeloze service geen contact mee te krijgen spullen komen niet aan
Antwoord van MBDeals.nlBeste Donald, Vervelend om te horen. Heb je toevallig een bestelnummer voor mij? Dan kijk ik graag even met je mee.
Hoe beoordeel je MBDeals.nl?
Dennis
Product zoals beschreven en tijdig geleverd
Bert Bekman
Snel geleverd en ziet er goed uit.
Anke
Tasjes gekocht, maar die zijn nooit binnengekomen. Pakketje was afgekeurd door DHL. Heb een aantal keer een mail gestuurd en gebeld, maar krijg helemaal niets te horen. Ik wil namelijk mijn geld terug, want het was best prijzig!!
Sara Aa
Het pakket is goed aangeleverd en ben blij met het product
Ad van Weegberg
Snelle levering heel aardige leuke fietstas gemakkelijke sluiting van klitteband perfecte pasvorm kan ik mijn boodschapjes weer kwijt
Wim Hermans
Prima priduct en service
Jaap Van der Weg
Alles goed gegaan
Luuk de Vries
Snel geleverd! Keurig verpakt.
Mariusz Janusz
Perfect
Margaretha
Snelle levering uitstekend, het artikel is zoals het beschreven is
Steven
Correcte prijzen en goede kwaliteit. Vakantie nektasjes werden een dag later geleverd dan beloofd op de website, maar gelukkig nog op tijd voor we op vakantie vertrokken.
Diana van de Kamp
Zeer snelle levering en een mooie prijs
Jaap Faas
De bezorging is goed geregeld maar als je 10 lampen besteld en je krijgt er maar 9 geleverd dan klopt er iets niet. En de lampen die geleverd zijn hebben een ander ophang dan die op de website staan.
Arnold de Groot
Goed verzorgd en redelijke prijs
Peter eersteklas kwaliteit ook garantie 100%
Prima zie tekst
Geweldige tassen voor een redelijke prijs
Willekeduiverman@gmail.com
Ben zeer tevreden, eerst verkeerd afleveradres doorgegeven maar keurig veranderd en op tijd bezorgd.
NH
Snelle levering. Wel zou het fijn zijn als het pakketje door de brievenbus kan daar ook de verzendkosten naar zijn.
Geen
Snel en goed