MEDLUXY
Webwinkel MEDLUXY biedt een breed scala aan hoogwaardige beauty-, manicure- en pedicuretools, artikelen voor persoonlijke verzorging, nagelverzorging en dierverzorging.
Onze producten zijn ontworpen om u te helpen de best mogelijke resultaten te behalen.
9,3
Filter 5 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 4 met beschrijving

• Marc Van den Broek
    Geverifieerde klant van MEDLUXY

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en fijne klantenservice die makkelijk bereikbaar is.

Antwoord van MEDLUXY

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levering en onze klantenservice. We doen ons best om het zo makkelijk en prettig mogelijk te maken voor onze klanten. Hopelijk tot een volgende keer!

• Tosca

Snelle levering, goede kwaliteit

Antwoord van MEDLUXY

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van ons product. We hopen je snel weer terug te zien!

• Hoe beoordeel je MEDLUXY?

• Yamina
    Review voor MEDLUXY

Top service , werd direct goed geholpen hele lieve vrouw genaamd Sabrina meteen naar oplossing voor mij gezocht nadat postnl mijn pakketje kwijt was geraakt ga zeker vaker bestellen

Antwoord van MEDLUXY

Wat ontzettend fijn om te lezen, Yamina! ❤️ Dank je wel voor je lieve woorden. We vinden het heel belangrijk dat onze klanten zich gehoord en geholpen voelen, ook als er iets misgaat buiten onze schuld om. Sabrina zal hier zeker blij mee zijn! 😊 We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien bij een volgende bestelling. 💐

• gerard haitsma
    Geverifieerde klant van MEDLUXY

mooi product,alles correct afgehandeld,betrouwbare firma

Antwoord van MEDLUXY

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons product en de service die u heeft ontvangen. Uw vertrouwen in ons bedrijf betekent veel voor ons. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer van dienst te zijn!