MI onlineshop

MI onlineshop

MI onlineshop is een webshop waar unieke statement en kleinere sieraden worden aangeboden. De meeste items zijn handwerk, waardoor jij zeker weet dat jouw sieraden uniek zijn!

• Glen Van Dam
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Ontzettende bijzondere oorbellen die met liefde zijn gemaakt!
    Al meerdere keren besteld en ben altijd blij verrast als ik ze binnen krijg 😃
    Ook al regelmatig als kadootje voor iemand gekocht , je hebt echt iets unieks te geven
    Heel fijn contact met Miranda , ze staat ook altijd open voor aanpassingen aan bestaande oorbellen of echt custom made oorbellen
    Krijg regelmatig complimenten als ik een setje van mi online draag

• Geweldig
    Review voor MI onlineshop

Zeer goede prijzen en zeker de moeite waard unieke sierraden dus voor iedereen is er wel wat . Snelle verzending en ook een vriendelijke dame zeker aan te raden

• Hoe beoordeel je MI onlineshop?

• Pamela Van houten
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Super leuke sieraden maak ze en verkoop ze🩷ga zo door ik heb echt best veel bij haar besteld🩷ze verdiend echt 5 steren 🩷

• Leonique de Man
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Zeer tevreden over de kwaliteit van de oorbellen en de service is top! Ze reageert altijd heel snel op mijn vragen.

• Rowan
    Review voor MI onlineshop

Ik draag mijn oorbellen al een tijdje met heel veel plezier en ze blijven mooi! Ik ben fan! 🥰

• Melissa
    Review voor MI onlineshop

Vriendelijke verkoopster mooie oorbellen goeie kwaliteit ook twee hele mooie naar wens laten maken ik ben super tevreden ook snel verzonden ik zeg top service bij deze mevrouw

• Sanne Freriks
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Altijd leuke sieraden van goede kwaliteit en goede service :)

• Marie vdb
    Review voor MI onlineshop

Haar oorbellen zijn zo uniek en kwaliteit, vriendelijke verkoper , bestelling wordt rap verzonden

• Ingrid Joosten
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Fantastische service! Snelle reactie en altijd een prachtig verpakt pakketje. Elke keer weer een cadeautje om uit te pakken. Verslavend!

• Astrid
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Altijd prachtige kwaliteit oorbellen en snel geleverd voor een redelijke prijs :)

• Jacoline van den Heuvel
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

De mooiste oorbellen. En super goede verzending!

• Anne Van Lieshout

Snelle en goede service

• Joyce
    Review voor MI onlineshop

Top service! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen voor de oorbellen en ze waren er ook snel!

• Sabrina D.
    Review voor MI onlineshop

De sieraden van Miranda zijn geweldig 🫶 ze zijn prachtig gemaakt en van goede kwaliteit.
    Ik helemaal verliefd op haar oorbellen 🥰
    De pakjes worden telkens snel verzonden, zeker een aanrader!

• Iboya
    Review voor MI onlineshop

Prachtige handgemaakte sieraden! Elke sieraad is uniek!
    Al veel bestellingen
    gedaan. Geweldige service. Prijs/kwaliteit is top! Aanrader!

• Noëll
    Review voor MI onlineshop

Altijd snel geleverd en prachtig gemaakt! 🩷 Shoppen bij Miranda van Mionlineshop is altijd een goede keuze. Nu al jaren vaste klant. ☺️

• Isabella Dolman
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit!

• Sasha Boting
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Snelle levering en prachtige oorbellen!

• Natascha Wiegman
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Snelle levering, goede kwaliteit, vriendelijk

• Celine
    Geverifieerde klant van MI onlineshop

Prachtige oorbellen! En dan nog een verassing erbij in, geweldig! Ik ben er blij mee, dankjewel! :D