MSQ Design
Jan H
goed product voor een nette prijs
Smeenk
Super service!
Ioana Milos
Zijn te klein , wel mooi!
Hoe kan ik ze retourneren? Ik heb een e mail gestuurd, nog geen reactie!Antwoord van MSQ Design
Hartelijk dank voor uw review. U kunt de methode om uw bestelling te retourneren onderaan de site vinden in het gedeelte "Returns".
Jean Dillien
Correcte levering bestelde goederen. Kwaliteit is zeer goed. Levering dezelfde dag uitgevoerd. Melding van een defect onderdeel via website wordt snel behandeld gevolgd door een uitstekende service om het defect onderdeel te vervangen. Prima webwinkel en aanbevolen.
Saskia
Kastknopjes besteld, goede kwaliteit en snel geleverd. Knopjes kwamen zelfs met 2 verschillende schroefjes zodat ze perfect op mijn lades passen
L.W.S. van Gent
De bestelling ging snel, evenals de bezorging. De kastgrepen zien er in het echt ook perfect uit
Dominique Van Rooijen
Snelle levering, precies zoals afgebeeld
Yazmihnah Croes
Eerste keer hier iets besteld en het product was mooi èn stevig. Als dit de standaard is voor de rest van de spullen die ze verkopen, is het meer dan de moeite waard om hun in je achterhoofd te houden voor als je deurgrepen of wandhaken nodig hebt. Bezorging ook heel snel. Wel jammer dat de selectie iet wat klein is.
Gemmie
Snel geleverd en het staat prachtig op mijn nieuwe kast!
Wenda Timmerman
Hele goede service
Daisy Sluis-Lunenberg
Goede prijzen, mooie producten en snelle service! Top!
Nila Bakker
Mooie prijzen met goede quality en design
Louise Lange, de
Prima op tijd, goed ingepakt. Tevreden
Thijs
Goede prijs en snel geleverd
frank van Dijk
Mooie ontwerpen en goede service
Hans
goede kwaliteit👌🏻👌🏻