Maaibot.nl
John
Prima!
Patrick V.
Geweldig product!
Zeer tevreden! De maaier werkt perfect en bespaart me veel tijd. Echt een aanrader! -
Geradus
Niet helemaal tevreden, maar goede service
De robotmaaier doet zijn werk, maar ik had verwacht dat hij iets beter zou maaien aan de randen van mijn gazon. Ik moest nog wat handmatig bijwerken, wat niet ideaal is. De klantenservice was wel behulpzaam en gaf me tips om dit te verbeteren, maar het blijft jammer dat het niet perfect gaat. -
Nathalia
Product was even wennen
In het begin vond ik het lastig om de maaier goed in te stellen, maar na wat proberen werkt hij super. Misschien een video-uitleg op de website zou handig zijn! -
Selina
Geweldige service
Sander
Hartstikke bedankt voor de snelle levering, maaibot.nl is echt een aanrader!
Paulo
Eerst een klein leveringsprobleem, maar Maaibot.nl loste het razendsnel en professioneel op. Snelle communicatie en perfecte oplossing. Absoluut een aanrader!
Kevin k
Ze leverden sneller dan ik had verwacht. Dankjewel hoor
Lotte B
Super blij met mijn robotmaaier!
Na veel twijfelen heb ik toch de stap gezet en een robotmaaier besteld via Maaibot.nl. De levering was snel en de installatie was heel eenvoudig. Mijn tuin is altijd netjes gemaaid, zelfs op de moeilijk bereikbare plekken! De klantenservice was ook top: snel antwoord op al mijn vragen. Ik ben erg tevreden! -
Sam
Snelle levering en top communicatie!
Jeroen M
Ik had een vraag over welke robotmaaier het beste bij mijn tuin past, en de klantenservice heeft me geweldig geholpen! Ze namen echt de tijd om mijn situatie te begrijpen en gaven eerlijk advies zonder opdringerig te zijn. Mijn bestelling werd snel geleverd en alles werkt perfect. Ik ben super tevreden!
Sam
Mooie prijzen, goede service!
Sandra
Topservice, dankjewel heren!
Juaqaline
Geweldige service, wat een topzaak!
Markos
Bedankt hoor!
Elisa
Perfect voor als je op vakantie bent, de robots houden jou gazon perfect. Dankjewel voor de service
Henk b
Eenvoudig bestellen en snel geleverd
Wat een fijne webshop! Het bestellen ging super eenvoudig en mijn robotmaaier werd binnen twee dagen geleverd. Alles werkte direct uit de doos. Ik kan maaibot.nl zeker aanbevelen! -
Linda
Na lang zoeken naar een goede robotmaaier kwam ik uit bij maaibot.nl. De informatie op de website was duidelijk, en het bestelproces verliep soepel. De maaier werkt perfect en bespaart me enorm veel tijd. Ik zou hier zeker weer kopen!
Mien
Dankjewel voor de snelle levering en de service
Truus
Passie voor het vak! Dat merk je aan alles, echt een aanrader.