Maatwerkgordijnen.nl
MªVictoria Mota Cañizares
Mooie prijzen en goede service!
P
Goede maat va
Hoe beoordeel je Maatwerkgordijnen.nl?
Sabrina
De gordijnen zijn vandaag geleverd en nog mooier dan ik mij had voorgesteld. Zeer mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. Ook de kleur is prachtig en staat erg chique!
Een aandachtspunt is wel de communicatie. De gordijnen lieten namelijk iets langer op zich wachten dan verwacht, wat heel begrijpelijk is (gezien de kwaliteit )
maar ik kreeg geen respons op mijn mail. Daarna heb ik gebeld en ben toen wel heel vriendelijk te woord gestaan door een medewerker.
Mijn bestelling is precies verlopen zoals besproken.
En het resultaat mag er wezen.
In één woord: Fantastisch!! -
José Korpel
Goed geholpen , snelle levering en mooi gemaakt, mooie gordijnen mooie stof en kleur . Ben er heel blij mee
Manou Schuttrups
Super goede kwaliteit, klantvriendelijk
MS
Mooie kwaliteit gordijnen. Heel blij mee. Het duurde wel 3 weken ipv 9-12 dagen wat er op de website staat.
Marry Hendrikse
Mooie gordijnen erg blij mee
Vermeulen
Top service, aanrader!
Arianne
Inmiddels heb ik de gordijnen drie maanden in huis en ik ben er nog elke dag blij mee. Ze zijn keurig genaaid, werden snel geleverd en gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stof. Voor ons voortaan altijd maatwerkgordijnen!
Ineke Groot de -Rotgers
Kleurstalen zijn opnieuw verzonden. Komt een bestelling niet aan, neem contact op met maatwerkgordijnen!
Gunther Van Wayenberge
Correcte service,een aanrader
Fadila Soubai
Zeer tevreden
Els Tielens
Mooie gordijnen,heel mooi afgewerkt,op tijd geleverd ,ben er echt tevreden mee
. -
Danielle Van Mierlo
Bestelling nooit ontvangen
Anne Mieke de Hoon
Ik heb een kleurenstaal aangevraagd op 18 januari, deze zou 19 januari verstuurd worden maar deze heb ik nooit ontvangen. Er is ook geen mogelijkheid voor track en trace, althans er wordt verwezen naar een niet bestaande button in de mail.
M Vianen
Snelle reacties bij vragen, handig dat je eerst een kleurstaal kunt ontvangen en daarna een mooi gordijn kunt bestellen Goede prijs kwaliteit. Erg tevreden!
Wilma Kreijkamp
Mooie stof, netjes afgewerkt. Op de afgesproken tijd ontvangen. Al met al mooier en beter dan verwacht. Bedankt!
Rob
goede prijzen, top service
moon crielaars
Prachtige gordijnen, heel mooi gemaakt en perfect ingepakt kan niet anders zeggen als dat het perfekt is..
Karin Osinga
Goed kontakt met de medewerkers, goed advies gekregen. Gordijnen zijn prachtig.