Made-Lief
Bij Made-Lief vind je de leukste haaraccessoires voor kleine en grote meisjes. Alle haaraccessoires bij Made-Lief worden met heel veel liefde en aandacht met de hand gemaakt.
Elk product is dus op haar manier uniek, net als het meisje dat het gaat dragen.

• Amy
    Review voor Made-Lief

Nu al meerdere keren prachtige elastiekjes en knipjes besteld. Super snelle levering en alles wordt prachtig ingepakt. Echt een cadeautje om te krijgen. Ook voor mama zelf steeds meer leuke producten. Mijn favoriete webshop voor alles wat in het haar kan van mijn meisje !

• Willeke
    Review voor Made-Lief

Geweldige service, vragen worden snel beantwoord. Altijd leuk om te bestellen, alles wordt als een cadeautje ingepakt.
    Elke keer verassende en leuke collecties. Is er iets niet naar wens !? Wordt er gelijk gezocht naar een goede oplossing.

• Hoe beoordeel je Made-Lief?

• Robbin
    Review voor Made-Lief

Helemaal fan! En het ontvangen is ook echt een cadeautje. Leuk om uit te pakken en de liefste speldjes 😍

• Debbie
    Review voor Made-Lief

Zo’n prachtige producten, wij zijn groot fan! Inmiddels hebben we al een hele verzameling speldjes, antislip, alligator en klikklak in verschillende vormen. Ook de elastiekjes zijn te leuk. Zo’n leuke collecties altijd. Ik en m’n meiden worden altijd helemaal blij als er weer een bestelling binnen komt. Dikke aanrader!

• Samantha
    Review voor Made-Lief

Elke collectie is weer te leuk om niet wat dingen te bestellen de haar accessoiresen blijven top zitten in de haren van mijn dochtertje en elke bestelling is weer als een cadeautje ingepakt

• Minouch
    Review voor Made-Lief

Hier blijf je bestellen! Zulke mooie speldjes en elastiekjes waaraan je ziet dat het met veel aandacht en liefde gemaakt is. Alles wordt ook nog eens mooi ingepakt, dus het is altijd een cadeautje om te krijgen! En de service van Nanda is ook nog eens fantastisch!

• Jasmijn
    Review voor Made-Lief

Wat een prachtige speldjes! Ze worden met liefde gemaakt en dat zie je! Zelfs een speldje kunnen bestellen die (nog niet) in de webshop te koop is, maar waar ik meteen verliefd op was. Dit was niet onze eerste en zeker niet onze laatste bestelling, super veel dank ♡

• Nathalie
    Review voor Made-Lief

Elke pakketje is weer een cadeautje. Mijn dochtertje heeft hele fijne haren en de antislip speldjes glijden niet uit. Super service!

• Babette
    Review voor Made-Lief

Net de te leuke elastiekjes en haarspeldjes ontvangen. Als kraamcadeau ook de antislip speldjes cadeau gekregen en die zijn hier helemaal favoriet bij onze dochter. Kan niet wachten om nu een staartje te kunnen maken met deze leuke elastiekjes en speldjes erbij.

• Kelly
    Review voor Made-Lief

Super vriendelijk, hele fijne webwinkel, met de mooiste producten!
    Heel blij met de antislip- speldjes zijn hier favoriet!

• Robin vd Beukel-Verouden
    Review voor Made-Lief

We hebben inmiddels 2 dochters de eerste bestelling van onze oudste heb ik gedaan bij Made-lief en heb nooit meer ergens anders besteld. De mooiste haarspeldjes en stiekjes. De antislip speltjes blijven hier favoriet aangezien de haartjes zo zacht zijn schuiven ze niet uit.
    Zo fijn dat die dus ook verschillende maten te bestellen zijn.
    Iedere nieuwe lancering is opnieuw een feestje om te shoppen zo ook het uitpakken van de bestelling.

• Prachtige speldjes!
    Review voor Made-Lief

De speldjes en elastiekjes zijn echt heel erg mooi. Dit is de derde keer dat ik wat koop bij Made-Lief en elke keer weer is het een feestje om uit te pakken en daarna in de haren van mijn dochters te doen.

Tijdens mijn laatste order zat er 1 defect speldje tussen, vermoedelijk iets mee onderweg gebeurd maar hij functioneerde niet zoals de rest uit de set. De verkoopster heeft een nieuw speldje toegestuurd, heel erg lief!

Al met al een hele leuke winkel met prachtige handgemaakte items. Het zijn wat duurdere speldjes, maar daar is de kwaliteit, de service en het design ook naar. Wij zijn er blij mee. Dankjewel!

• Emy
    Review voor Made-Lief

Prima op tijd geleverd!! En ook nog in sinterklaaspapier verpakt. SUPER!

• Lisanne
    Review voor Made-Lief

Super leuke haaraccessoires voor kleine en grote meiden! Mijn dochter van bijna 8 vindt ze geweldig. Ze pakt 's ochtends altijd een setje van Made-lief, de rest kan ik inmiddels weg doen. Ze gaan lang mee en blijven mooi!

• Linn
    Review voor Made-Lief

De allermooiste haar accessoires voor groot en klein. Ik ben fan! Ze pakt ieder pakketje in als kadootje.. bijna te zonde om uit te pakken zo mooi. Zo leuk om te geven en krijgen!

• Kelsey
    Review voor Made-Lief

In het echt nog mooier dan op de site, helemaal verliefd op de speldjes. De speldjes waren ook super snel geleverd, ga zeker vaker bestellen!

• Geweldig!
    Review voor Made-Lief

Super mooie clipjes, elastiekjes en organizers! Ik had een tijd geleden een keertje gevraagd via Instagram of ze ooit nog een oud roze organizer in de collectie wilden doen. Zo leuk om te zien dat ze dat ook echt gedaan heeft! Gelijk besteld en hij is de perfecte kleur voor in haar kamertje. Zo leuk dat ze met zo’n vraag ook wat doet!

• Annelore
    Review voor Made-Lief

De bestelling is echt een cadeautje om uit te pakken, ontzettend mooi en met veel zorg verpakt! De producten zijn prachtig en je kan direct zien dat hier héél veel liefde in word gestoken.
    Buiten dat levert Made-Lief echt ontzettend goede service rondom het bestelproces. Ik ben fan en ga nog vele keren bestellen voor ons kleine meisje!

• Davina
    Review voor Made-Lief

Al meerdere bestellingen geplaatst en elke keer weer een feestje om het pakketje open te mogen maken. Altijd weer een mooie collectie waar je hebberig van wordt, ik ben fan!

• Sophie
    Review voor Made-Lief

Ik heb even nagekeken, maar ik heb inmiddels al 7x besteld bij Made-Lief! Elke keer is het pakket weer een feestje: van de verpakking tot aan de goede kwaliteit van de mooie producten. Ik zou Made-Lief 100% aanraden, en geef het ook regelmatig als cadeautje.