Maestre

Maestre

Bij Maestre zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van de mooiste en handigste keukenproducten met een specifieke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu een professionele chef bent of een gepassioneerde hobbykok bent, wij hebben altijd het juiste product voor jou.
De zekerheden van https://maestre.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Maestre zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van de mooiste en handigste keukenproducten met een specifieke focus op kwaliteit en duurzaamheid. Wij geloven dat de juiste keukenproducten essentieel zijn voor een geweldige keukenervaring. Onze producten zijn speciaal ontworpen om het koken makkelijker en leuker te maken. Of je nu een professionele chef bent of een gepassioneerde hobbykok bent, wij hebben altijd het juiste product voor jou.


Bekijk Manifest