Mafoma Fotografie en Optische instrumenten
van Holland.
Wij bieden geavanceerde en innovatieve producten, met een
uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding.
Nobbe
Prima prijs, snel geleverd, uitstekend verpakt, heel snel antwoord op een vraag. Prima order-bevestiging en trace-button per mail, verder geen onnodige mails.
Zou niet weten wat er beter kanAntwoord van Mafoma Fotografie en Optische instrumentenDank voor de mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad.
Hill
Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. En deze is zelfs nog eerder bezorgd dan in 1e instantie gemeld werd. Ook was het product netjes en veilig ingepakt. Complimenten!
Hoe beoordeel je Mafoma Fotografie en Optische instrumenten?
Notenboom
Service perfect
Antwoord van Mafoma Fotografie en Optische instrumentenDank voor deze mooie beoordeling
Lauwens
Eerlijke handel, snelle service.
Antwoord van Mafoma Fotografie en Optische instrumentenHartelijk dank voor uw maximale beoordeling
TAVERNIER
Goede communicatie en levering
schellen
Super klantvriendelijk
Kaandorp
Mijn artikel nooit ontvangen door een fout van DPD. Maar goed contact en snelle reactie van Mafoma en uiteindelijk de bestelling geannuleerd omdat ik op reis ging. Geld direct terug ontvangen.
Antwoord van Mafoma Fotografie en Optische instrumentenInderdaad heel jammer dat e.e.a. niet op tijd afgeleverd kon worden. Maar toch bedankt voor uw positieve beoordeling.
Roovers
Wordt netjes geleverd
Antwoord van Mafoma Fotografie en Optische instrumentenBedankt voor het delen van uw positieve ervaring met ons bedrijf
Claerhoudt
Goed advies, snelle levering, artikel heeft hoge kwaliteit!
Antwoord van Mafoma Fotografie en Optische instrumentenHartelijk dank voor uw maximale waardering.
Swaneveld
handige spullen voor de fotograaf
Antwoord van Mafoma Fotografie en Optische instrumentenHartelijk dank voor je beoordeling!
Laad meer