Magneetgigant.nl
neodymium- en ferriet magneten in vele soorten en maten! Tevens magneetfolie, magneetband, lijm voor magneten en verf zoals; magneetverf, whiteboardverf en schoolborverf. Graag tot ziens in onze webwinkel!
Yevgen Streltchenko
bedankt
Herman Horselenberg
Ging in 1x goed, en bestelde is vlot aangekomen. Wel even lastig op de website de goede te vinden, maar dat is omdat er veel keus is...
Hoe beoordeel je Magneetgigant.nl?
Anoniem
Snelle levering. Goed product.
Wim de Lange
Goed materiaal en snel geleverd
sjon g
prima prijs en snel geleverd
Pierre Fordel
Kwaliteitproducten aan treffwlijke prijzen.
Norbert van Iwaarden
Mooi prijs goed en vriendelijke geholpen door de telefoon en snelle zending
E.H.
Prima keuze, goed spul en snelle levering. Goed ingepakt, ze doen hun best!
Dick Heemskerk
Een geweldig telefonisch advies, waardoor wij voor ons doel de juiste magneten hebben aangeschaft. Super snelle levering.
Robin Sponselee
Super geholpen via whatsapp. Daarna besteld wat ik nodig had. De bestelling was er snel en dat wat ik besteld heb werkt perfect waarvoor het nodig is.
Kortom👍 -
Ray
Ruime keuze op basis van gewenste specificaties
Erwin
Magneten werden tijdig bezorgd en waren keurig verpakt met zelfs kunststof scheidingsraampjes tussen de magneten. Magneten zelf zijn erg krachtig en zien er mooi uit. Ik had ook enkele magneten met een plakstrip op één kant besteld. Deze plakstrip is echter niet erg sterk. Ik ga de magneten nu zelf ergens op lijmen.
Anoniem
Goed.
Dik
Snelle levering, klein probleem werd ook snel opgelost!
Anneke
Uitstekend advies bij de aanschaf van de magneten. Super geholpen door Erwin !
Sylvia De haas
m mulder
Geweldige service, retour zeer snel afgehandeld en de juiste al de volgende dag in de bus
Fred
Top!!
Michel Ten Bookum
Snelle levering en sterke magneten
Arjan Burghout
Goed advies en sterke magneet ontvangen