Magnetenkopen.nl
Rob de Roij
Besteld in het weekend, maandag verzonden, dinsdag ontvangen. Uitstekend. Voor alle onderdelen passende schroeven bijgeleverd. Als ik iets op te merken heb, is het dat ik zelf liever torx schroeven zou hebben, maar dat is ook een persoonlijke keuze.
Mabel
Goed verpakt en snel geleverd!
Hoe beoordeel je Magnetenkopen.nl?
Linda Vanhauwaert
Het doosje van mijn bestelling was gescheurd en er ontbraken de helft van de magneten. ik heb het laten weten en onmiddellijk het ze geantwoord en mijn probleem opgelost . Dus dik in orde
Bart Hardenberg van den
Levering was niet compleet, 1 mailtje terug en keurig opgelost
Harry van Wijk
Prima levering
Lars
Duidelijke website en magneten werken goed
Patricia Cosa
Webshop had precies de juiste magneetjes die ik zocht, lekker makkelijk en snelle levering!
Sigrid
Super goede service
Djm Wiedijk
Kleine magneten gekocht. Dochter zoekt graag ijzerdeeltjes in zand. Snel verzonden en goed verpakt. Veel informatie bij de producten.
Martijn Kerstens
Snelle levering, goede prijs en krachtige magneten. Helemaal top, en ik ga zeker vaker een bestellinkje plaatsen👍🏻
Kiki Arp
Na onvolledige zending, onmiddellijke nazending.
kees de Wolf
Na de bestelling duurde het 2 weken voordat het aankwam. Dut was niet aangegeven op de website
sandra beurskens
goede service en hele snelle levering
J.R.M. Bonnier
Snelle, nee supersnelle actie & reactie. TOP afgehandeld mijn bestelling van 1.300 magneten. Dank!
Dirk De Backer
Het aangekochte product werd keurig op tijd en volgens alle afspraken afgeleverd. Prima product en prima service. Meer moet dat niet zijn.
geert ghyllebert
Snelle levertijden, goede prijs kwaliteit
Laurens H Koehoorn
Snel geleverd en alles volgens de beschrijvingen
Erwin Bruinier
Snelle levering!!
Omschrijving van het product is correct -
Joppa Wuite
Super sterke magneten, razendsnel in huis.
Ellen van Os
Prima prijs, snelle levering.