Maison Marcella

Maison Marcella

Welkom bij Maison Marcella! De meest inspirerende webwinkel voor teksten in alle soorten en maten. Wij hebben een grote collectie interieurstickers voor binnen en buiten. Maar ook vele posters, kaarten, tekstborden, klemborden, teksthangers en kaartklemmen in ons assortiment! Teksten mogen behalve in het interieur, ook zeker niet meer ontbreken in de kledingkasten! Wij hebben een grote collectie rompertjes en shirts die geheel naar eigen wens te bedrukken zijn met een tekst of naam. Om u te inspireren zijn onze producten in verschillende categorieën ingedeeld. Uiteraard spelen wij ook in op de diverse seizoenen en cadeaus voor speciale gelegenheden!
Wij wensen iedereen veel inspiratie toe en laten je ideeën graag tot leven komen. Neem bij vragen contact met ons op, wij helpen je graag verder info@maisonmarcella.nl
8,1
920 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
  • Christine Hendriks
    Review voor Maison Marcella

    Ik had een raamsticker besteld en deze vrij snel binnengekregen.Helaas ging het opbrengen deze keer niet helemaal goed en de verbindingsstukjes tussen de letters braken af, ondanks zorgvuldige manier van opbrengen. Ik heb toen mailcontact met Marcella gehad en uitgelegd wat het geval was. Ik kreeg snel antwoord en een nieuwe raamsticker toegestuurd. Ik vind dit zeer goede service en keurig afgehandeld. Ik bestel al jaren meubel en raamstickers bij Marcella en ben zeer tevreden over zowel de producten als de service. En zeker over deze laatste keer waarbij we kosteloos een nieuwe sticker kregen toegestuurd ben ik zeer tevreden. Ik kan deze site dan ook echt aanbevelen.