Maison van Belle

Maison van Belle

De web winkel verkoop luxe sierraden (oorbellen, armbanden en kettingen) . Deze worden gedragen door o.a. bekende nederlanders maar ook het koningshuis is een fan van deze juwelen.

We hebben onlangs de web winkel vernieuwd en willen de volgende stap maken in het verder professionaliseren van onze web winkel.

Ter info:
Indien mogelijk het contact laten verlopen via mijn web bouwer (bedrijf: Two Dutch Guys) - Contact: Vincent Bijman (061648808) met email vincent@twodutchguys.nl

We hebben daarnaast de checklist doorlopen en zo goed mogelijk alle gewenste informatie verwerkt op de website.
De zekerheden van http://www.maisonvanbelle.com
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.