Mario Switch
De Switch en is Nintendo's opvolger van de Wii U en 3DS. Mario Switch koopt en verkoopt Nintendo Switch consoles, games en accessoires. Speel jij niet meer op jouw Switch of heb je een game uitgespeeld en ligt het maar in de kast? Verkoop het aan ons en iemand zal er weer plezier mee beleven.

Ga naar marioswitch.nl voor reviews, lage prijzen en Switch games. Al onze producten zijn fantastisch tweedehands!

Natuurlijk let je wel op waar je veilig kunt winkelen. Mario Switch is betrouwbaar:
- Webwinkel keur controleert ons regelmatig!
- Je hebt 6 maanden garantie!
- Je kunt binnen 2 weken je bestelling retour sturen om je geld terug te krijgen!
9,0

• Robert
    Review voor Mario Switch

Meerdere keren wat besteld, nooit de staat gekregen zoals beloofd. Personeel denkt ook niet mee aan een oplossing maar proberen alles maar goed te praten. Elders kan je liever iets meer betalen, dan heb je waarschijnlijk betere kwaliteit en garantie.

Antwoord van Mario Switch

Ik kan geen Robert vinden die contact met ons heeft opgenomen en als ik op je e-mailadres zoek kan ik geen bestellingen vinden.

Wij werken met verschillende staten en krijgen eigenlijk heel vaak te horen dat het Switch scherm mooier is dan dat de klant had verwacht. Wanneer je niet te vreden bent betalen wij alle verzendkosten en krijg je je hele aankoop bedrag vergoed.

Mocht je review wel serieus zijn, dan zou ik je héél graag willen spreken. Neem nog een keer contact op en vraag naar de eigenaar ivm je Webwinkel Keur beoordeling. Ik zou dat heel erg waarderen en ben heel benieuwd wat er heeft gespeeld.

Vriendelijke groet,
    Wibert

• Remco
    Review voor Mario Switch

Goede webwinkel. Duidelijke en eerlijke omschrijving van de staat van producten. En de volgende dag ook nog geleverd.
    Echt een aanrader om te bestellen!

• Hoe beoordeel je Mario Switch?

• Deepam
    Review voor Mario Switch

Ik kocht en game en volgende dag had ik hem.
    maar het doosje was beschadigd. Klanten dienst gemaild en drekt en nieuw doosje gekregen.

en winkel met eerlijke prijzen en goede klantedienst