Marjems Kidstoys Paradise
Jurian Stuut
Prima levering, product was top
Wessels
Pakketje was snel geleverd, product is zoals beschreven en valt goed in de smaak!
Hoe beoordeel je Marjems Kidstoys Paradise?
Sara
Heel blij met de zetel. Echt wat ik ervan had gehoopt. Ook gewoon heel fijn dat er een compacte versie ook is want de grotere is te groot voor de ruimte dat we hebben. Kleur en materiaal ziet er heel stevig uit. Wordt ook vacuüm geleverd waardoor pakket heel goed meevalt van grootte. Tevreden klant hier.
Ahja ook als ik stuurde voor informatie over men order kreeg ik enorm snel antwoord via website chat funtie.
Jantine Westeneng
Snelle en nette levering
Meindert Weerman
Goede en vriendelijke contacten
Simone Op t Hoog (Made by Mone)
Prachtige spulletjes, heel vriendelijke mailtjes als je iets vraagt
Antwoord van Marjems Kidstoys ParadiseHoi SImone, bedankt voor je mooie review. Heel veel plezier van je bestelling
Evi
Snelle levering en mooie prijs/kwaliteit!
Diana Tiemens
Goede levering, hier kon ik het goedkoper aanschaffen, was snel thuis geleverd in goede conditie
Antwoord van Marjems Kidstoys ParadiseHoi Diana, wat fijn dat je tevreden bent. Heel veel plezier met je bestelling.
Manuela Plasschaert
Snelle levering!
Peter Storm
Snelle levering en lage kostprijs.
Christel Van Leuven
Ik had te laat besteld ! Mijn kleindochter was jarig dus ik stuurde nog een extra mail of de levering zeker kon plaatsvinden en .... 1 dag erna was het bij mij inn Belgie. Top service dank U
Antwoord van Marjems Kidstoys ParadiseHoi Christel, wat fijn dat het allemaal op tijd was zodat jullie een fijne verjaardag hadden.
Eveline Andries
Mooie prijs voor zeer qualitatieve foam klimblokken voor mijn dochtertje.
Antwoord van Marjems Kidstoys ParadiseHoi Eveline, wat fijn dat je blij bent met de foamblokken. Heel veel plezier ermee en bedankt voor de fijne review
GM
Mooie poster, goed verpakt en snel in huis
Guido Bollen
Lisa
Qu’e
Blanka Borota
Beide dinos zijn binnen, zullen ongetwijfeld is smaak vallen.
Bedankt!
Amarince Fennema
Fantastische service, snelle reactie op vragen
Antwoord van Marjems Kidstoys ParadiseBedankt voor je mooie woorden! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle reacties. We staan altijd klaar om je te helpen! 😊
Demi
Snelle levering. De ballenbak binnen gekregen, en wat een fantastisch speelgoed voor kinderen. Niet alleen uren speelplezier maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling.
De kinderen vinden het fantastisch!
Super tevreden over het product en het contact.Antwoord van Marjems Kidstoys ParadiseBedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat de ballenbak zoveel speelplezier en ontwikkelingsmogelijkheden biedt voor de kinderen. We vinden het geweldig dat ze er zo van genieten! Dank ook voor je compliment over ons contact en de levering. We staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt!
Veel speelplezier gewenst! 🎉😊 -
Ronny Kerstens
Goede opvolging van verzending .prima communicatie dank daarvoor
Antwoord van Marjems Kidstoys ParadiseWat fijn om te horen dat je tevreden bent met de verzending en communicatie! Heel erg bedankt voor je positieve reactie. We staan altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen!
Monique
Alles netjes verpakt en snel geleverd.