Marrika’s Bloem & stijl

Marrika’s Bloem & stijl

Wij houden van mooie accessoires, unieke shop-in-shop items en natuurlijk tevreden klanten. Daarom zijn we aangesloten bij WebwinkelKeur. Hier vind je eerlijke reviews van klanten die bij ons hebben geshopt, zodat jij precies weet waar je aan toe bent 💫
  • Eric
    Review voor Marrika’s Bloem & stijl

Al meerdere malen een afscheids boeket laten maken, ook op afstand. Marrika is heel creatief en professioneel!

• Chris
    Review voor Marrika’s Bloem & stijl

Elke twee weken krijgen wij een mooi, vers boeket met vaas thuis geleverd van Marrika. Altijd een mooie samenstelling die lang staat. Zeker een aanrader!

• Hoe beoordeel je Marrika’s Bloem & stijl?

• Petra
    Review voor Marrika’s Bloem & stijl

Heb een bloemen abonnement. Nu net de tweede bos ontvangen . Net zo mooi als de eerste bos. Elke 2 weken een nieuwe bos prachtige bloemen. De eerste stond nog. Dus nu genieten van beide bossen.

• Evelien
    Review voor Marrika’s Bloem & stijl

Ik heb al een aantal jaar een bloemabonnement via Marrika. Elke twee weken wordt er een heerlijk vers boeket bezorgd. In ieder boeket zitten altijd weer heerlijk gekleurde bloemen, afgestemd op de tijd van het jaar!

• Ingrid
    Review voor Marrika’s Bloem & stijl

Ben helemaal blij met me bloemabonnement. Elke 2 weken kijk ik er naar uit. Prachtig boeket waar ik dan weer heerlijk van kan genieten. Super service!!!