Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Mashion Official heeft 2 4 ster reviews 2
Mashion Official heeft 1 3 ster reviews 1
Mashion Official heeft 1 2 ster reviews 1
Mashion Official heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Olivia

Vorige week kleding gekocht bij Mashion. De bestelling werd snel geleverd en de kleding kwam netjes verpakt aan. De kwaliteit is goed en de items vallen zoals verwacht. Ook komt de kleding overeen met de foto’s op de website. Zeker een aanrader, ik bestel hier graag nog eens!

2. Annelien

De foto van een artikel kwam niet overeen met hoe het in werkelijkheid was. Bij retourneren kwam ik er echter ook nog achter dat ik niet mijn gehele aankoopbedrag kon terugkrijgen. Dit kon alleen als ik het aankoopbedrag zou omzetten naar een cadeaubon. Wanneer ik de optie terugbetaling aanklikte dacht ik dat dit misschien kwam van de retourkosten die hierin verwerkt waren. Dit bleek echter niet zo te zijn, want in het scherm erna kon ik alsnog 7,70 betalen voor de verzending. Kosten voor de retour vind ik logisch, maar ik verwacht dat ik mijn geld terug krijg bij een (volledige) retour.

3. Hoe zou je Mashion Official beoordelen?

4. Nola

Mega leuke items besteld! Was snel in huis. Vragen over retourzending werden ook snel beantwoord. Zeker een aanrader!!

5. Shaën Krook

Super blij met mijn aankopen! Ik ga hier zeker snel weer bestellen :)

6. Nathalie Verhage

Ik wil mijn beoordeling toch aanpassen, ik heb de laatste tijd helaas vaak het probleem gehad dat er van alles fout ging en soms zelfs opgelicht ben, mijn bestelling is geannuleerd en had iets geduldiger moeten zijn, mijn excuses hiervoor! Ik heb een blazer besteld, deze was in pre order maar dat had ik niet gezien vandaar dat ik hem graag wilde annuleren, helaas na meerdere keren een mail gestuurd te hebben geen reactie.. het is nu langer als een week geleden

7. Mette 💓

Ik had het gister besteld en vandaag rond de middag al in huis echt super!☺️ Mega leuk jasje en echt hele goede kwaliteit wel een beetje prijzig maar je krijgt er wel wat voor terug!💓