MaxxNobel
Lisa
Snelle levering, ik was verbaasd en mijn hond is blij met zijn nieuwe mand
Eugène B
Ultra orthopedische hondenmand - Soho -Beige aangekocht voor mijn 10 jarige Pitbull. Zijn eerste hondenmand ook van dit merk en in dezelfde winkel aangeschaft, en dat inmiddels 7 jaar geleden. Die mand is nog steeds in goede conditie. Een snelle levering!
Hoe beoordeel je MaxxNobel?
C Spoelstra
Goede service,snel antwoord op mijn vragen,snelle levering.
Sifra Poort
Verkeerde maat hoes geleverd , krijg geen reactie om mijn e-mail , kan t bedrijf niet contacten
Jos Vlasblom
Snelle levering , de volgende dag al
Angela Van den Bogaert
Goede service en super snelle levering 😍
Andrea
Schnelle Lieferung und super schnelle Rückmeldung auf Nachfrage
martijn platenkamp
De communicatie is goed, net zoals de kwaliteit van het product. De levering was helaas een aantal weken vertraagd en er is geen retourservice. Alleen een retourformulier, maar geen verzendcode en de kosten zijn volledig voor de klant.
Titus Bijl
Mooie producten
Patrick K
Op zoek naar een mand voor onze Drentsche Patrijs Sil zijn wij uitgekomen bij MaxxNobel. De site is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren en bij toeval hadden ze een aardig aanbieding. De reviews waren positief over zowel de producten als de klantenservice.
Dus hop een mand met extra losse hoes voor het binnenkussen besteld zodat we tijdens het wassen direct een schone hoes over het kussen konden trekken. Bij levering was onze bestelling kennelijk verwisseld. Na een telefoontje werd dit snel opgelost en hadden wij een dag later alsnog onze bestelde mand in huis. Top klantenservice dus!
Wes wit
Bestelling is ondanks contact klantenservice nogsteeds niet bezorgd.
Edwin Top
Vraag gesteld, snel antwoord en levering nog sneller. Enige kritiekpuntje is dat de leverancier het bij mijn buren had afgeleverd zonder dat ik hiervan notitie kreeg.
Edwin
The Delivery was fast and the bed was beyond my expectation ! It is really good quality and very comfortable.
Belinda Blikman
Goede service!
Elke Michiels
Verkeerde mand geleverd en nog steeds niet komen ruilen.
Gemma van Kempen
Snelle levering en hele fijne mand.
Leo de Bruijn
Enige vertraging door een foutje van de bezorgdienst. Na overleg snel opgelost.
Raymond
Of het zat goed verstopt, maar ik kon het pakket niet tracken en tracen.
Wil
Prachtige hondenmand
Theodorus Maria Geraedts
Ik wacht nog steeds op mijn product. Ondanks de feestdagen acht ik drie dagen zonder updates niet meer van deze tijd.