Beoordeeld met een 8,7 door 278 klanten

Maxxions
Onze missie is het optimaliseren van de gebruikservaring van smartphones en computers. Wij doen dit door middel van computer- en smartphone-accessoires waardoor jij optimaal gebruik kunt maken van de technologie om je heen. Ons doel is dat onze producten een complementaire aanvulling op jouw werkplek en apparaten zijn, zowel qua design als functionaliteit.
Wij besteden veel aandacht aan het waarborgen van de kwaliteit van onze producten. Daarnaast bieden wij standaard op al onze producten garantie. In het uitzonderlijke geval dat een product toch niet naar behoren functioneert, kun je rekenen op persoonlijke ondersteuning van onze support professionals.
De zekerheden van https://www.maxxions.nl
8,7
Identiteit geverifieerd
Contactgegevens zijn gecontroleerd.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
- Website
- https://www.maxxions.nl
- Adres
- Scheepmakershaven 22, 3261KN Oud-Beijerland, Netherlands Bezoek alleen op afspraak
- Telefoon
- 085 0470611
- KvK
- 64312445
- btw
- NL002319380B53
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Jaarlijks goedgekeurd op EU-wetgeving.
Een jaarlijkse goedkeuring dekt de webwinkel voor veranderingen in de wetgeving, het zorgt er voor dat de webwinkel qua regels helemaal bij is.
Deze badge wordt gegeven aan recent gecontroleerde webwinkels.