Mediahoek.nl
Angelique Hulshoff
Goede spullen, goede prijs 👍
Eric Gerritsen
werkt perfect
Hoe beoordeel je Mediahoek.nl?
Joseph Rudolf Van der Lugt
Goed en snelle levering
Jelmer Brands
Alles in orde. Mooi tweedehands product voor laag prijsje.
Daniel Kuipers
Snelle service, top kwaliteit voor een goede prijs!
Johannes Bremer
Prima contact, keurig geleverd, prima produkt voor een billijk bedrag
Jacques Michels
Blotte vorecte levering.
Pascal Lunenburg
Goede service, 1 werkdag na bestelling bericht dat product niet op voorraad is en vervangend product voorgesteld gekregen. Daarna snel in huis.
Hans Sitges
Vriendelijk en meedenkende medewerkers bij de keuze en mogelijkheden, snelle verzending en afspraak 100% nagekomen!
Dennis Wormsbecher
Prima gegaan
Koos de Kruijf
Zeggen wat je doet is 1, maar doen wat je zegt is 2 dat kun je aan deze mensen wel overlaten. Ga zo door zou ik zeggen
Nisrine
Goede prijs, snel beschikbaar.
IngaVerhaag
Snelle en betrouwbare levering en verrassende kwaliteit van het product; als nieuw! Een echte aanrader!
Mustafa Mohamed Sufi
Goede service, goede kwaliteit van producten en werken altijd goed en goede medewerkers die je altijd voor je klaar staan om je te helpen.
Cid
Snel, duidelijke afspraken correcte service. Voorbeeld van hoe t hoort.
Rob Maas
Redelijk product. Toetsenbord zitten echter sticker op. Was voor aankoop niet vermeld. En de adapter vergeten, kan gebeuren maar anderhalve week later pas verzonden.
Shirley en marco van dijk
We hadden nog geen maand geleden
Na 27 juli 2025
ordenummer 2097
Een medion computer gekocht , een aanbieding!,zou je zeggen als je niet tevreden bent omdat geen geluidkaart inzit ! helaas we kunnen niks mee , gesproken aan de telefoon degene ik moeten hebben, en aangegven niet door andere mederwerkers niet goed geholpen! en ik hoop nu wel ook voor andere mensen -
Samantha Johnson
zeer trage telefoon
Vlot
Snelle levering. Laptop werkt prima
Ilan van Dijk
Snelle levering..Goede ! Service. Betrouwbaar.