Medicooler

MediCooler is specialist in medicijnkoeling. Wij bieden hoogwaardige koeltassen, elektrische medicijnkoelboxen en reiskits voor het veilig vervoeren en bewaren van temperatuurgevoelige medicijnen zoals insuline en groeihormonen. Of je nu reist of thuis bent, wij zorgen dat je medicatie stabiel blij
medicijnkoelboxen medicijnkoeltas
9,2
Filter 82 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 41 met beschrijving

• Ali Amirsoleimani
    Geverifieerde klant van Medicooler

Sehr sehr schnelle Lieferung, was für mich wichtig war

• Ot
    Geverifieerde klant van Medicooler

Enorm behulpzaam geweest met kiezen van juiste apparatuur. Zeer snelle levering en vriendelijk en vakkundig geholpen

• Hoe beoordeel je Medicooler?

• Paul Destreel
    Review voor Medicooler

Zeer snelle en correcte oplossing van het defect aan mijn koelbox. Vriendelijk in alle communicatie.

• W. Nieuwenhuijs
    Geverifieerde klant van Medicooler

Vlotte bezorging, communicatie erover duidelijk.

• Hanneke Pluk
    Geverifieerde klant van Medicooler

Toch even uitgeprobeerd met een klein flesje drinken of deze echt zolang koel blijft. En het is echt zo. Heb er nu vertouwen in dat mijn medicatie gekoeld mee kan naar Nieuw Zeeland.

• Hennie Brandsma
    Geverifieerde klant van Medicooler

Hele goede services. Rits van product sloot niet goed, gebeld hele vriendelijke medewerker aan de telefoon. Die gelijk meedacht en zonder gezeur een nieuwe koeltas opstuurde. Deze services maak ik niet vaak meer mee. Fantastisch.

• CH
    Geverifieerde klant van Medicooler

Ideale medi- cooler om mee op reis te nemen.
    Een mooi idee om een QR code sticker toe te voegen waarin je jouw gegevens kunt opslaan in geval van verlies.
    Helaas laat deze sticker al binnen 1 dag los en liggen jouw persoonlijke gegevens op straat.

• Hester
    Geverifieerde klant van Medicooler

Geen contact gehad met medicooler. Het product werd snel geleverd.

• Bram
    Geverifieerde klant van Medicooler

Snel verzonden. Goed verpakt. Product oogt van goeie kwaliteit. Blij met aankoop!

• Cordula Lohmiller
    Geverifieerde klant van Medicooler

Da ich der niederländischen Sprache nicht mächtig bin, wäre eine Kommunikation auf deutsch nicht schlecht. Darum gab es nur ein gut.

• Daan
    Geverifieerde klant van Medicooler

Snelle levering, voldoet aan beschrijving.

• Anneke van der Pol

Goed product. Snelle levering

• cornelius kruijsse
    Geverifieerde klant van Medicooler

goed advies en snelle service

• Y
    Geverifieerde klant van Medicooler

Ziet er goed uit! Zelf getest maar dat is natuurlijk niet de binnentemperatuur van de injectiepennen... want dat is niet zelf te testen. De temperatuur in de koeltas blijft na 36 op 10 graden... gemeten met een analoge en digitale thermometer. Maar we gaan er vanuit dat hij gewoon gaat werken 😃 na mijn reis zal ik mn review waarschijnlijk positief veranderen want ik ben inprincipe al positief

• Eddy

geen idee; geen expert

• M. van de Meulengraaf
    Geverifieerde klant van Medicooler

Het lukte me niet via de site. Een medewerker heeft mij goed geholpen.Uiteindelijk had ik het product snel in huis. Heb het al geprobeerd en inderdaad het blijft lang koel. Ben helemaal klaar voor de reis naar Curaçao.

• Ganna Tonne
    Geverifieerde klant van Medicooler

Ontzettend goed customer service!

• Jutta

Bei Fragen u Rückfragen, sehr netter Kontakt

• Joost B.
    Geverifieerde klant van Medicooler

Super snelle bezorging en service ook via de app direct contact en goed geholpen. Product is ook netjes en zeer snel geleverd en voldoet zeker aan de verwachtingen. Kortom een zeer tevreden klant.

• Ulrich Mangold
    Geverifieerde klant van Medicooler

Erg snel opgestuurd en geleverd aan huis. Nog niet gebruikt maar ziet er solide uit.