MegaGadgets NL

MegaGadgets NL

MegaGadgets – Dé webshop voor unieke gadgets en originele cadeaus

MegaGadgets is al jaren dé specialist op het gebied van coole gadgets, originele cadeaus en grappige accessoires. Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een vriend, een gadget voor jezelf of een verrassend item voor een feest, bij MegaGadgets vind je altijd iets speciaals.

Wij staan bekend om ons brede assortiment met de nieuwste en meest innovatieve producten. Van handige tools en hightech gadgets tot grappige en unieke cadeaus, ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om jou de leukste en meest originele producten te bieden.

Bij MegaGadgets profiteer je van snelle levering, veilige betaalopties en een uitstekende klantenservice. Bestel eenvoudig online en ontvang je bestelling vaak al dezelfde dag! Dankzij onze jarenlange ervaring en focus op klanttevredenheid, zijn wij een vertrouwde naam binnen de gadgetwereld.

🚀 MegaGadgets – Altijd origineel, altijd verrassend!
8,9
Filter 11998 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 11098 met beschrijving

• Charlotte van Oudheusden
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Supersnelle levering. Leuke website met allemaal hebbedingen.

Antwoord van MegaGadgets NL

Hallo Charlotte kijk eens aan voor zulke reviews doen we het!

• Ton
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Bestelde artikel bleek niet op voorraad terwijl dat niet op de site stond. Daarna mail dat het alsnog verstuurd was en dag later zou komen. Helaas nog niets ontvangen.

Update 04-05-2026. Er is een aantal zaken mis gegaan oa bij de vervoerder. Jacquin van de webwinkel heeft er persoonlijk op toegezien dat de zending nogmaals is verstuurd en uiteindelijk ook in goede staat is ontvangen. Ik kan het zeer waarderen wanneer een webwinkel actief reageert wanneer er voor de klant iets mis gaat.

Antwoord van MegaGadgets NL

Hallo Ton ik heb u ook zojuist een mailtje gestuurd met de vraag hoe ik dit nu het beste voor u mag oplossen. Mocht die niet aankomen dan ook even bij deze een reactie op de review. Allereerst ontzettend vervelend dat dit allemaal is gebeurt het lijkt de wet van murphy wel! U heeft op 25 april besteld bij ons en helaas bleken de artikelen niet op voorraad omdat de binnenkomende goederen verlaat waren. Op 30 april zijn ze bij ons binnen gekomen en zijn de volgende ochtend dus 31 april opgehaald bij ons met de vervoerder trunkrs die altijd dezelfde avond nog levert. Doorgaans is natuurlijk super top en met 99% leverbetrouwbaarheid doorgaans ook verreweg de beste bezorg optie. Helaas kwam Murphy's wet weer om de hoek kijken en kreeg de chauffeur een klapband. Uiteindelijk op depot aangekomen maar helaas te laat nog voor het sorteren. Uw pakket wordt dus maandag gesorteerd en normaliter dan diezelfde avond geleverd. We snappen dat dit natuurlijk heel vervelend is we zullen uw zending goed in de gaten houden! En we hopen natuurlijk dat de Elpee lijsten een mooi plekje zullen krijgen!

• Hoe beoordeel je MegaGadgets NL?

• Marco Boelens
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Prima levering zelfs sneller dan verwacht. Goed stevig verpakt dus geen kans op breukprobleem.

• Jimi Olsthoorn
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Duurde lang en was het eindelijk binnen leverde ze een tafelvoetbal ipv de pooltafel vreselijk

Antwoord van MegaGadgets NL

Hallo Jimi, het zat me toch nog niet helemaal lekker deze 1 sterren review. Na uw klacht op 28 april hebben we dit natuurlijk meteen serieus genomen en heeft u een nieuwe pooltafel ontvangen. Dit keer wel de juiste gelukkig! Deze zending is afgeleverd op 30 april om 18:04 kan ik zien in de tracking. Ik hoop dat u veel plezier heeft van de mini pooltafel! En stiekem hoop ik dat uw 1 sterren gevoel toch een beetje is verbeterd.

• Lisette
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Echt super snelle levering!

• wout postma

verkeerde artikel gekregen

Antwoord van MegaGadgets NL

Hoi Wout, wat vervelend dat je het verkeerde product hebt ontvangen, excuses daarvoor. We hebben je inmiddels ook al een e-mail gestuurd om dit direct met je op te lossen. Wil je daarop reageren en (als het kan) een foto van het ontvangen product? Dan zorgen we snel voor een passende oplossing.

• mariska

mooi product snelle levering

• Paul
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Snelle levering, klantenservice goed bereikbaar en super in oplossen van kapot product!

• Jim Gouka
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Helemaal super, snel verzonden, goed verpakt, zou er zo weer bestellen

• Betty Berkovic
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Na een 5- tal bestellingen is er geen 1 bestelling zonder problemen geweest. 2 keer is het niet geleverd en is deezelfde bestelling weer opgestuurd, met 2 weken vertraging, 1 keer was de bestelling onvolledig en 2 keer was de doos half open en gescheurd. Als je belt met het probleem doen ze wel hun best om het op te lossen. Daarom mijn 2 sterren- beoordeling

• Elise
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Kort samengevat: ik kreeg netjes een bevestiging van bestelling per e-mail, op dezelfde dag nog een e-mail dat het pakket aangemeld was bij de bezorgingsdienst. Vier dagen later een e-mail dat het bestelde product niet meer op voorraad was en daarom niet leverbaar. Ik heb mijn geld netjes teruggekregen, waarvoor dank! Maar toch wel bijzonder dat een product dat niet meer op voorraad is, wel bij de bezorgingsdienst is aangemeld???

Beste Elise,
    Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Dat vinden wij erg jammer en wij leggen u graag uit hoe ons systeem werkt, zodat u beter begrijpt wat er is gebeurd.

Wij zien dat u uw bestelling op donderdagavond heeft geplaatst. Op vrijdagochtend worden bij ons alle bestellingen automatisch uitgeprint. Hierbij worden ook direct de verzendlabels aangemaakt. Zodra deze labels worden geprint, worden de pakketten automatisch aangemeld bij de pakketservice.

Aan het einde van de middag ontvangen onze medewerkers een overzicht van de bestellingen die op dat moment niet op voorraad blijken te zijn. Deze bestellingen worden op maandagochtend door onze medewerkers verwerkt, waarna de betreffende klanten hierover worden geïnformeerd.

Wij begrijpen heel goed dat dit voor u vervelend is en dat u teleurgesteld bent in onze service. Daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wij zouden het erg waarderen als u ons een tweede kans wilt geven. Laat ons alstublieft weten hoe wij u kunnen helpen om dit alsnog naar tevredenheid op te lossen. Wij doen graag ons best om u een positieve ervaring te geven en hopen dat wij uw vertrouwen kunnen terugwinnen.

• Ab van Zijdervelt

Snelle en nette service

• CMD
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Mooie prijzen en goede service. Top👍🏽

• Anoniem
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Stond duidelijk bij, volgende dag geleverd. Helaas niks ontvangen

Antwoord van MegaGadgets NL

Wat vervelend dat het pakket niet op tijd geleverd is bij u. Dat is niet de bedoeling graag verzoek ik u in de mail te kijken zodat we een passende oplossing kunnen zoeken.

• Guido Wensink

Idd v

• Ronald Koenders
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Geen producten ontvangen, dpd t&t blijft aangeven "pakket overgedragen aan dpd". Niet verrassend dat het enige wat werkt de email is met vragen om een recentie, nou alsjeblieft.

Antwoord van MegaGadgets NL

Wat vervelend om te horen van u minder fijne ervaring. Ik heb u een mailtje gestuurd zodat we dit kunnen oplossen.

• Karin Steurs
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Op zondag besteld en dinsdag ontvangen, super !!!

• Frank
    Review voor MegaGadgets NL

De klacht werd zeer goed, adequaat en snel behandeld. De levering was niet zoals verwacht, zowel qua leverdatum dan wel hoe het geleverd werd. Na het sturen van een mail naar MegaGadgets werd ik super snel en fantastisch geholpen. Mijn 'negatieve' ervaring wilt zeker niet zeggen dat ik hier niks meer koop. Complimenten voor de klantenservice!

• Herjo Van Triest

Snelle levering goed verpakt

Antwoord van MegaGadgets NL

Jouw review is als een zonnestraal op een regenachtige dag - het maakt alles meteen een stuk beter! 🌞 Bedankt voor het delen van je geweldige ervaring. Als we nog meer glimlachen op je gezicht kunnen toveren, laat het ons dan zeker weten! MegaGroetjes, Sanny

• Saskia Kraaijkamp
    Geverifieerde klant van MegaGadgets NL

Voor Valentijn vast een warmte kussen hart verstuurd naar mn vriend. Handgeschreven kaartje van medewerkster erbij met tekst door mij verzonnen. Erg leuk! Snel verstuurd! Leuk kussen

Antwoord van MegaGadgets NL

Wauw, bedankt voor je fantastische review! 🌟 Jij verdient een virtuele high-five! 🙌 We zijn zo blij dat je van onze service genoten hebt. Als je nog meer 'wauw'-momenten wilt beleven, staan we klaar om je opnieuw te verbazen! MegaGroetjes, Sanny