Megafunhouse
De grootste Erotiek shop van Nederland. Vandaag voor 22:30 uur besteld de volgende werkdag in huis geleverd, snel en discreet binnen 24 uur.
De zekerheden van https://www.megafunhouse.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik neem de belangen van mijn klanten serieus, ik communiceer en luister wanneer nodig.Een tevreden klant is mijn doel.
Ik ben al jarenlang ondernemer en heb nog nooit een klant in de steek gelaten. ik zoek bij een geschil altijd naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Alexander Jansen


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.